Metalo Pjovimo Miršta Scrapbooking Mirti Rožių Gėlių Lapai Supjaustyti Miršta "PASIDARYK pats" Knyga Korteles Amatų "Pasidaryk pats" Metalo Pjovimo Miršta Gėlės Medis

w42387

€1.35

-0.67

€2.02

-33 %

Nauja prekė

Metalo Pjovimo Miršta Scrapbooking Mirti Rožių Gėlių Lapai Supjaustyti Miršta "PASIDARYK pats" Knyga Korteles Amatų "Pasidaryk pats" Metalo Pjovimo Miršta Gėlės Medžio Priemonė: Tipas:Metalo Pjovimo Miršta Trafaretas Būklė: 100% visiškai Nauja Kiekis:1 Vnt Dydis: tas pats, kaip vaizdas Medžiaga: Anglies plienas Spalva:Sidabrinė Konversijos: 1cm=0.39 cm/1 colis=2,54 cm Gal 0.1-0.2 cm skiriasi dėl rankinis matavimas - Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. - Aukštos kokybės plonas metalo pjovimo miršta, pagaminti iš 100% plieno - Dirba dauguma pagrindinių markių mirti pjovimo mašinos Siunta: 1 Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 2 Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

3 siunta, kurią Kinija Paštu, Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,dažniausiai tai bus imtis 30-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau),jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka 7-12 dienų atvykti. 4 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina produktas!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Ačiū! Patarimai: jei turite kokių nors problemų ar prekes turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums išspręsti ją ,mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas . mes atsakingi už kiekvieną užsakymus.

Žymos: Pjovimo Miršta, Namai Ir Sodas, Pigūs Pjovimo Miršta, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pjovimo Miršta

3 funkcija Scrapbooking Antspaudai
4 funkcija Metalo Pjovimo Miršta
Funkcija 1 Pjovimo Miršta Trafaretas
2 funkcija pjovimo Miršta užrašų knygelė
Modelio Tipas Gėlė
vartotojai Popieriaus amatininkų, kortelės, todėl mėgėjams,vaikas
Modelio Numeris FL-032
Spalva Sidabrinė
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Popieriniai laivai scrapbooking "PASIDARYK pats"
Medžiaga Metalo, plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai