2 Paketas Gamtinių Šiūruoklių Patiekalas Valytoja Daržovių Sponge Virtuvės Celiuliozės Šveitimo Padas su Pakabinti Virvę Biologiškai Luffa Kempinės

w42390

€2.01

-0.91

€2.92

-31 %

Nauja prekė

2 Paketas Gamtinių Šiūruoklių Patiekalas Valytoja Daržovių Sponge Virtuvės Celiuliozės Šveitimo Padas su Pakabinti Virvę Biologiškai Luffa Kempinės

100% Plastiko-Nemokamai: Šių bio-degradeable virtuvės scrubbies yra loufa vegatable, augalinės skaidulos ateina su rudo popieriaus pakuotės padaryti juos ekologiška, kvėpuojanti, tvaraus, perdirbamų pakeisti visų rūšių buitinių šveitiklis, pagamintas iš plastiko. Išmesti į komposto krūva, kai jie susidėvėjęs.

Bendra visame pasaulyje, daržovių, kempinę, rankšluostį moliūgas yra, nes ji yra praktiška, aplinkos apsauga.

Mes pasirinkti geriausią 10 cm supjaustyti šiūruoklių, šešis kiekvienos pakuotės. Pilnai naudoti šeima.

vegetaras šiūruoklių yra minkštas, vandens, bet pakankamai sunku gauti kieta dalykų nuveikti. Kuo daugiau jūs jį naudoti daugiau jis tampa minkštas - Ne lipnus aliejus - Ne nulio abrazyvas - Sausas fastly.

Putos gerai ir suvartoja mažiau skysčių / dishsoap padaryti jums jaustis saugiau savo patiekalų. Puiki idėja ecotools virtuvė Veganų, Nulis Brokas ar kažkas, kas nori eiti šiek tiek Žalia-er.

LENGVA NAUDOTI

Apvalios formos dizainą, todėl jis gali būti naudojamas visų rūšių nonstick virtuvės reikmenys, puodas, keptuvė, stiklinė, indų ir tilptų į mažą puodelį. Be to, ji turi kabinti virvę, ant viršaus pakabinti džiūti greitai. Puikus Dydis: 10*5 cm/4*2 colių (Vidut.).

Jis yra suspaustas butas pakavimo, po mirkymo šilčiau, arba karšto vandens tūrį šiūruoklių pluošto bus padidinti, pasukite į pradinę cilindro formos, tampa minkštas ir kietas, turtingas stomata, lengva burbulas ir sugeria nešvarumus, geras indų plovimo ir namų valymo, tinka daugeliui tipų indai ir indai.

Daugiau Patvarus

Nuolatinis dalis iš seniausių šiūruoklių, tada ranka supjaustyti ir suspausti, kad šiūruoklių kempine kompaktiškas pakankamai lengva vykdyti. Į šiūruoklių kempinė yra apsuptas linija ruonių krašto, taip, kad forma gali būti išlaikytas, nėra lengva chip, patvaresni nei konkurentų tos pačios rūšies produktus.

Žymos: Valymo Šepečiai, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Šepečiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Valymo Šepečiai

Naudojimas patiekalas
Medžiaga Šiūruoklių,Luffa Loofa Loufa Lufa
Funkcija Biologiškai Kempinė
Tipas Kamera Šepetys
Modelio Numeris 6021
Stilius Kempinė
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai