SPTA 3pcs Pack Hex-logika Vertus Aplikatoriaus Kempinėlė Epiliacija Padas Poliravimo Šluostės Poliravimo Šluostės, Skirtos Automobilio Poliravimo Ir Poliravimo

w4272

€1.64

-1.64

€3.28

-50 %

Nauja prekė

SPTA Hex-logika Sponge Poliravimo Padas PRODUKTO APRAŠYMAS :

[Item]: Sponge Poliravimo Padas

[Prekės]: SPTA

[Medžiaga]: Poliesteris Kempinė

[Spalva]: Balta;Juoda;Orange;Raudona

[Funkcija]: Automobilių Vaškavimas, Poliravimas ir Greitai Apdaila

[Ilgis]: 6 " (150mm)

[Width]:3.5" (90mm)

[Storis]: 1" (30mm)

Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas, ačiū!

[Ilgis]: 6 " (150mm)

[Width]:3.5" (90mm)

[Storis]: 1" (30mm)

Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas, ačiū!

[Ilgis]: 125mm

[Width]:100mm

[Storis]:31mm

Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas, ačiū!

Lengva valdyti ir patogu statybos

Dydis vaškas raketės yra didesnis, statybos kontaktų sritis yra platesnė, ir epiliacija yra net;

Ovalo formos išorinio krašto kontūras dizainas yra lengva valdyti, patogu laikyti, lengva ir paprasta statyti, be spaudimo.

Minkšta ir elastinga, be deformacijos

Kempinė yra kompaktiškas ir elastinga, ir gali atkovoti greitai, be deformacijos, nesvarbu koks slėgis, ji yra atliekama. Spalvų Ir Pjovimo Jėga

Spalva: Oranžinė

? Vidutinio cut-turi vidutinio sunkumo pjovimo veiksmų, kad bus pašalinti 1500/2000# smėlio įbrėžimų, nei lakas, ir paviršiaus nelygumus, kai naudojamas su poliravimo junginių.

Spalva: Balta

Šviesos diapazono bus pašalinti įbrėžimų ir sūkuriai ženklai, o dar ir švelnus paviršius su sunkiųjų poliravimo junginių arba mikro-bauda junginių vienas žingsnis poliravimas.

Spalva: Juoda

Labai lengvas valymas veiksmų siekiant pašalinti ultra-fine sūkuriai ženklai, automobilių plovimo įbrėžimų, ir hazing, paliekant swirl-nemokamai blizgesio apdaila, kai naudojamas su apdailos blizginimo priemonės. Specialių Lengvatų

Medžiaga:

Kruopščiai atrinktų poliesteris kempinė pagaminta Europoje, didelio tankio ir puikus stiprumo, gali pasiekti geresnių poliravimo efektą.

Atspari aukštos temperatūros ir pakartotinai vandens plauti.

Korio formos griovelių dizainas:

Griovelio gali laikyti excesspolishing agentas,ir pagrindo plokštė dozė yra notenoughto būti pridėti kempinė, kuri gali sumažinti paviršiaus įtempimą naudoti daugiau sklandžiai,ir sumažinti pagamintos šilumos bysurface contactfriction.

Ypatybė:

Neturi nukristi traukiant. Labai patvarus. Sukurta su importuojamų superfine sutirštės kempine. Jis yra minkštas, anti-drabužiai ir patvarus, negadina automobilių dažai, ir ne lašas žetonų.

Naudojimo & Poveikis

Gali būti naudojamas didelio ploto pneumatinės ar elektros poliravimo mašina. Naudojamas automobilių poliravimas ir pagerina blizgesio dažų paviršiaus. Naudojamas visų rūšių kailis dažų vaškavimas, poliravimas ir sandarinimo glazūra, gerinti lengvumas.

Gali būti naudojamas rotacinis polisher,dvigubo veiksmų polisher ir oro sander,aukštos kokybės putų pagalvėlės gali poliravimo daugiau nei 20 automobilių .

Velcro ant nugaros yra sandariai priklijuotas prie kūno poliravimo padas taip, kad jis nebus išmestas net jei poliruoti dideliu greičiu, Naudojamas automobilių / valtis / grindų poliravimo, įvairių spalvų, poliravimo šluostės turi skirtingus blizginimo poveikis. Užjūrio Sandėlį PO PARDAVIMO, PASLAUGŲ

ĮSIPAREIGOJIMAS, Jeigu kokybės problemų, tokių kaip dizainas, gamyba, funkcija per garantinį laikotarpį, SPTA imasi visą atsakomybę ir prisiima visus ekonomikos patirtos. PALANKIOS

KAINA SPTA pateikti gyvenime palankios kainos pirkėjui su medžiagų ir atsarginių dalių, naudojami sistemos veikimą.Įrenginių priežiūra. PROFESINIO ORIENTAVIMO Paskirti specializuotos inžinierių, kad išmokyti jus, kaip įdiegti, naudojimo, priežiūros ir remonto darbus. Mes jums nuotraukas ar vaizdo įrašus ir aiškiai. APIE SIUNTOS Pristatymas Šalies Laivybos Būdas Paskirties Šalis/Plotas, Pristatymo Laikas, Kinija Cainiao Super Ekonomikos visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų Yanwen Ekonomikos Oro Pašto visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų 4PX Singapore Post OM Pro visame Pasaulyje Apie 30-60 darbo dienų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius visame Pasaulyje Apie 25-60 darbo dienų Kinija Paštu Oro Pašto visame Pasaulyje Apie 35-60 darbo dienų J-NET visame Pasaulyje Apie 35-60 darbo dienų ePacket visame Pasaulyje Apie 15-30 darbo dienų www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas visame Pasaulyje Apie 20-30 darbo dienų rusijos Federacijos IML Express Pagrindinė Miesto Apie 7-20 darbo dienų Nuotolinio Miesto, Apie 15-35 darbo dienų J-NET Pagrindinės Miesto Apie 7-20 darbo dienų Nuotolinio Miesto, Apie 15-35 darbo dienų Ispanijoje TR72 PAK.

Žymos: Poliravimo Diskas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Poliravimo Diskas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, 4 polisher, oro sander polisher, disko polisher

Plačiai Naudojimas Gali būti naudojamas ant automobilių, valčių, variklių nuoma,
Funkciją.1 Dėl Poliravimo Ir Padaryti Poliravimas
Medžiaga Vokietija Sponge Putų
Prekės Pavadinimas SPTA
Funkciją.3 Dėl Poliravimo Ir Padaryti Poliravimas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Ranka
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Vaškavimas, Poliravimas, Plombavimas Glazūra
Spalva Oranžinė,Juoda,Balta
Tinka Vaškavimas, Poliravimas, Plombavimas Glazūra
Funkciją.2 Dėl Poliravimo Ir Padaryti Poliravimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai