Asmeninį Pavadinimas Žindukas Klipai Dropshipping

w42831

€3.80

Nauja prekė

Nemokamai asmeninį savo kūdikio pavadinimas:

-Palikite pranešimą, kad puslapių kūdikiui vardą, kurį norite, kai jums užsisakyti. Jei nėra jokių pranešimų, kad puslapiai, mes atsiųsime "BABY" raidės, kaip įprasta. -Tik pavadinimas anglų kalba būtų gerai. -Kiekviena pavadinimas anglų kalba prašome ne DAUGIAU KAIP 9 RAIDĖS.

Svarbu atkreipti dėmesį prieš perkant.

-Kai laiškas kiekis jūsų kūdikio vardas yra 6 ar mažiau,raides, bus atskirtos karoliukai. -Kai laiškas kiekis jūsų vaiko vardas, pavardė, yra 7 ar daugiau,raides, bus sujungtos.Žiūrėkite žemiau paveikslėlyje.

Prekės aprašymas:

-100% visiškai naujos būklės ir aukštos kokybės. -Medžiagos duomenys: Įrašas: Mediena+psichikos. Laidas: Nailonas Karoliukai ir žvaigždė: Silikono. Kamuolys: Medis su megzti padengti. Laiškas kubas: Plastikiniai. -Medžiagos ypatybė: raidė kubas yra PLASTIKO,NE SILIKONO.Taigi jis nebus per sunkus kūdikiams. -Bendras ilgis: 32cm/12.59 colių(gali būti 1-2cm skirtumas). -5 spalvų pat kaip nuotraukoje. -Idealiai tinka žindukas cliping.Paspaudę žindukas,nešvarūs. -Ekologiška medžiaga žmonės. -Pakuotė: 1pc žindukas grandinės.

Multi Spalvos Pasirinktinai

Medinis modelis

Žymos: Pacifiers Pavadėlio & Atvejais, Motina & Vaikams, Pigūs Pacifiers Pavadėlio & Atvejais, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pacifiers Pavadėlio & Atvejais

Pakuotė 1pc žindukas pavadėlio
Savybės Spalvinga
Modelio Numeris NZL002+2
Tipas Žindukas įrašus
Medžiaga Silikono
Spalva 12 spalvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai