1/2vnt Automobilių Magija Sniego Valiklis, Langų Stiklų Ledo Grandiklis Auto Alyvos Piltuvėlį Ant Langų Gremžtukų Kūgio apsaugos nuo apledėjimo Kūgio Ledo Grandiklis

w43130

€0.27

-0.27

€0.54

-50 %

Nauja prekė

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

2vnt Automobilių Langų Stiklų Stebuklingo Ledo Grandiklis Kūgio Formos Alyvos Piltuvėlį Sniego Valiklis Žiemos Auto Tools 1 Juoda + 1 Žalia

Ypatybė:

1. Mūsų apskritojo stebuklinga automobilių ledo grandiklis yra sumaniai kūgio formos dizainas ledo grandiklis ir sniego valikliu, todėl jūs galite tiesiog pereiti į ledo grandiklis bet kuria kryptimi arba ratą, aišku, ledo ir sniego nuo savo automobilius windows du kartus taip greitai, kaip tradicinis automobilis, ledo grandiklis.

2. Mūsų stebuklinga automobilių ledo grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ilgaamžiškumą. Unikalus kūgio dizainas ir jo dideli 18 colių grandymo paviršiaus patogiau valdyti ir naudoti.

3. Sniego Valiklis: raundo ledo grandiklis yra patogus jums pašalinti sniegą, galite jį perkelti į bet kurią pusę-ar į ratą, kad pašalinti daugiau sniego tuo metu.

4. Pertraukos Ledo: didelis automobilių ledo grandiklis turi nurodė, dantytas bžūp, kuri yra naudojama sunku traškūs ledo. Pabaigos bžūp turi mini šuoliai, kad išsikiša iš jo, todėl, jei yra didelis kaupiasi ledas, dėl savo automobilio "windows", galite bakstelėkite ledo su viršuje sniego grandiklis, ir jis bus lengvai atitrūkti.

5. Daugiafunkcinis Piltuvą: tai Ne tik vienas iš geriausių ledo grandikliai automobilio priekinio stiklo pasaulyje, tačiau ji taip pat piltuvą, kuri leidžia lengvai papildyti skysčio į savo automobilį be praliejimas, tai visos vietos. Tiesiog nuimkite viršutinį sniego grandiklis, ir jis bus iš karto tapti piltuvą.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda, žalia

Dydis: 14.5*14.5*10.7 cm/5.71*5.71*4.21"

Forma: kūgio

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Žalioji Stebuklingo Ledo Grandiklis

1 X " Black Stebuklingo Ledo Grandiklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.reefaquarium.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! [relateproductdetail/]

Žymos: Lauko Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lauko Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Lauko Įrankiai

Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai