Blinngo Atsparumo Juostose,5 Lygio Gradientas & Maišymo Mokymo Traukti Virvę,Pilates Sporto Gumos Fitneso Juostų Gimnastikos Treniruotės Įranga

w43132

€1.64

-0.7

€2.34

-29 %

Nauja prekė

Aprašymai:

Su šiomis atsparumo juostose ir gauti atspalvių, padidinti savo jėgas ir pagerinti judumą. Turi puikias treniruotes net keliaujant ar į komfortą savo namuose. Patogus ir efektyvus būdas didinti judumą, stiprybės ir idealiai tinka CrossFit, Joga ir Pilates. Vyrų ir moterų visų fitneso lygį. Naudoti, bet juosta individualiai arba kelių juostų, kartu, siekiant suteikti teisę pasipriešinimo lygis jums. Aukščiausios kokybės, atsparumo linijos juostų, kad yra kietas, patvarus ir gali būti ištemptas keletą kartų, metai po metų. 5 pratimas linijos juostų įvairaus atsparumas yra įtraukti į padės padidinti mobilumą ir koncentracija palaipsniui, saugiai ir nuosekliai.

Savybės:

-Latekso juostos Kilpa yra Puiki Mankšta, Joga, reabilitacija, sporto salė, Treniruotės, Puikus Grobis Intervalai

-Deluxe kokybės pasipriešinimo linijos intervalai: ateik rinkinys, 5, su įvairaus pasipriešinimo lygiai nuo xx-šviesos xx-sunkus. Kiekviena grupė turi skirtingus Matmenis ir pagamintas iš 100% natūralaus latekso (TPE nemokamai)

-ANTI-SNAP GUMOS LATEKSO: Šie pasipriešinimo juostas, yra pagaminti aukščiausios kokybės Latekso, siekiant užtikrinti naudojimosi saugumą, vengiant staigių, nesilaikantiems per treniruotę, tai labai atsparių tempimui atsparumas juostos rinkinys gali būti naudojamas ilgą laiką pareikšti sporto salė kokybės produktas jūsų namų už prieinamą kainą.

-SUJUNGTI GALI STIPRUMAS: Šių Juostų Yra Kamino gali svarų. Nesvarbu, Ar Esate Patyręs Specialistas Arba Tik Pradeda

-NEŠIOJAMAS IR LENGVAS: Kompaktiškas ir kelionės draugiškas. Su komplekte krepšys, galite pasinaudoti šia nešiojamų salė su jumis! Nesvarbu, ar esate kelionės ar norite gauti greita treniruotės, o jūs esate ne biure!

-PROFESIONALUS ATSPARUMO JUOSTOSE, KELI NAUDOJA:

Pagerinti raumenų tonusą rankų, kojų, kulkšnių ar sėdmenų. Padidinti lankstumą ir stiprinti stabilizuojančių raumenų padėti reabilitacijos ir terapijos. Terapeutai naudoja mini juostos atkūrimo ir pagerinti judumą.

Techniniai duomenys:

Daugiaspalvis :

1x Geltona Juosta(X-Šviesa) (5-10 kg)

1x Raudona Juosta (Šviesa) (10-15 kg)

1x Žalia Juosta (Medium) (15-20 kg)

1x Raudonos (Sunkus) (20-25 lbs)

1x Juoda Juosta (X-Sunkus) (25-30 kg)

Gradientas spalva:

Konkurso pink (0,35 mm), X Lengvas (5-10 kg);

Pink (0,5 mm),Lengvas (10-15 kg);

Rose red (0,7 mm),Vidutinis (15-20 kg);

Giliai rose (0,9 mm),Sunkiųjų (20-30 kg);

Violetinė (1.1 mm),X Sunkiųjų (30-40 svarų).

Pakuotė:

Nustatyti 5 tampriosios Juostos+1 Krepšys

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose

Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Departamentas Pavadinimas Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai