Seksualus Kryžiaus Atgal Dirželiai Sporto Liemenėlė atsparus smūgiams Kvėpuojantis Fitneso Veikia treniruoklių Salė, Jogos Vest Top Sport Sportinę Liemenėlę Moterims, Merginos

w43220

€0.09

-0.06

€0.15

-40 %

Nauja prekė

Seksualus Kryžiaus Atgal Dirželiai Sporto Liemenėlė atsparus smūgiams Kvėpuojantis Fitneso Veikia treniruoklių Salė, Jogos Vest Top Sport Sportinę Liemenėlę Moterims, Merginos

Savybės

1. MINKŠTA KVĖPUOJANTI MEDŽIAGA

Šis Sporto liemenėlė, pagamintas su lengvas, drėgmės-wicking galia audinio, 92% medvilnė ir 8% spandex. Labai tvirtas, patogus, kvėpuojantis. Ji saugo jūsų odą kietas ir sausas.

2. NUIMAMAS PAGALVĖLĖS

Paminkštintas sporto liemenėlė su nuimamais pagalvėlės patogus reguliavimas, su medvilnės panašios medžiagos. Ši liemenėlė puodelis pagalvėlę lengva įdėti ir išeina, visada išlaikyti savo tobulą figūrą. Minkštas liesti ir odos draugiškas, kvėpuojantis ir lengvas, patogus ir jums dėvėti.

3. Vidutinio Parama

Ši liemenėlė skirta nustatyti vidutinės trukmės paramos puiki forma, saugojimo, ilgalaikį komfortą. Seksualus Cross-dirželis atgal dizainas siūlo papildomą nugaros atrama, madinga ir stilinga. Šis sporto liemenėlė jungia mados, funkcijos ir veiklos rezultatus.

4. UNIKALUS DIZAINAS

Besiūlių ir aprėptis, be underwire. Lengvas ir minkštas audinys dagčiai prakaitas ir keturi-way ruožas, skirtas perkelti-su-manote. Jis taip pat puikiai kaip dovana savo žmona ar draugais.

5. UNIVERSALUS SPORTO LIEMENĖLĖ

Puikiai tinka jogos, mankštos, sporto, bėgimas, Pilates, sporto treniruotės ir pan., ar tiesiog, kaip kasdieninę liemenėlę. Šis stilingas sporto liemenėlė yra puikus dėvėti po treniruotės marškinėliai, taip pat ne-treniruotės dėvėti, pavyzdžiui, tankų ir lengvų drabužių.

6. MULTI PROGA

Jūs galite lengvai atitikti mūsų bako sporto liemenėlė įvairių drabužių, tokių kaip kelnės. Aukštos juosmens šortai ir zip hoodies. sporto liemenės ir kt. Idealiai tinka jūsų aukšto juosmens antblauzdžiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: medvilnė+spandex

Spalva: Juoda, balta, pilka, raudona, geltona

Lenth: 28cm

Siūlau svoris: 40-65kg

Pakuotė: 1pcs* sportinė liemenėlė

Pastabos:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Žymos: Sporto Liemenėlės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Sporto Liemenėlės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Sporto Liemenėlės

Uždaryti Tipas Besiūliai
Funkcija Kvėpuojantis
Sporto Tipas Fitneso
Modelio Numeris seksualus sporto liemenėlė 033
Spalva Geltona, raudona, juoda, pilka,balta
Medžiaga Medvilnė+Spandex
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai