Nerūdijančio Plieno Tortas Slicer Sūrių Konditerijos Gaminiai, Šokolado, Sausainių Peilis Pyragas Blynas Daliklis Tortas Įrankiai

w43511

€2.19

-1.58

€3.77

-41 %

Nauja prekė

100% brand new aukštos kokybės Spalvų, kaip parodyta Stilius: kaip pavaizduota Panaudojimas: virtuvė, viešbučio Medžiaga: Nerūdijantis plienas Dydis: 9.8x1.7x1.5 cm Pakuotė: 1 tortas cut Funkcija: Jis pjauna ir paslaugų ne vieną kartą, todėl jūs galite sumažinti savo hostingas kartą per pusę. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paspauskite tortas serverio į jūsų desertas, ir švelniai suspauskite, kad jį pakelkite. Padėkite jį ant stalo ir paleisti jį šiek tiek apie serverį, jį pašalinti. Pastaba: 1. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2 cm skirtumas. Konsultavimas klientų aptarnavimą gali gauti daugiau nuolaidų.

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Žymos: Torto Formos, Namai Ir Sodas, Pigus Pyragas Pelėsis, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Torto Formos

Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Sertifikavimo SGS
Modelio Numeris LPT5934
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Pyragas Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai