1pc Geltona Akyse Greitai Apversti Iki Pavasario Atidaryti, Objektyvo Dangtelis, Skirtas Kalibro Medžiokliniais taikymo Sritis Stovai Šautuvai, Raudona Lazerio 28 Įvairių Dydžių

w43735

€2.85

Nauja prekė

1pc Geltona Akyse Greitai Apversti Iki Pavasario Atidaryti, Objektyvo Dangtelis, Skirtas Kalibro Medžiokliniais taikymo Sritis Stovai Šautuvai, Raudona Lazerio 28 Įvairių Dydžių

Spalva: Juoda+Geltona Skaidri

Medžiaga: Plastikinės Flip-open dizaino Kalibras: 30mm, 37.2 mm, 38mm , 39mm , 39,8 mm, 41mm, 42mm, 43mm, 44mm, 45mm, 46mm, 47mm, 48mm, 49.5 mm, 50 mm,51mm,53mm, 57mm, 58mm, 59mm,60mm, 61mm,62.2 mm, 64mm,65mm,66mm,67mm,69mm Apsaugoti savo sritį objektyvą nuo įbrėžimų ir dulkių. Pastaba: kalibras yra vidinis dydis padengti, taip pat yra išorinis skersmuo taikymo sritį, prieš jus pirkti, jums reikia išmatuoti skersmuo jūsų socpe. Prašome atkreipti dėmesį, apima parduodami pažintys.

Pakuotė:

1x Objektyvo Dangtelis

Mano pirkėjai didelis atsiliepimus ir nuotraukas. daiktai yra tikrai labai geros kokybės,geriausias pardavėjas !!!!!

Siuntos ir Mokėjimas:

1)Pls palikite man teisę adresas! Mes jums negali būti atsakingi už paketą grįžta dėl pirkėjo problema (pavyzdžiui, kaip iš namų, neteisingas adresas ir kt.)

Kinija Paštu trunka 2-3 savaites, mes negali būti atsakinga už stebėjimo ir prašome teigiamai, kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu jums nereikia gauti. Mes negali būti atsakinga už prarasti ar išvis stebėjimo įrašus Kinija Paštu.

Jei u wanna pasirinkti, saugesnis ir greitesnis būdas, pvz., EMS, Prašome Apmokėti už papildomą mokestį. EMS paprastai trunka 5-7 darbo dienos su pilna įrašų.

2)mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas,strike,force majeure ir t. t.

3)Kaip pirkėjas,tai yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote pavedimą iš užsienio,mūsų kaina neturi būti apmokestinamos PVM,ar kitų rankena mokesčius.

Sąlygos:

1. Prašome pranešti mums per 15 dienų (pagal išsiuntimo data).

2. Parodyti elementus, kurie PRIVALO turėti visus originali pakuotė ir priedai.

3. Grįžti pašto ir draudimo mokestis yra negrąžinamas ir atgal daiktų.

4. Returne/biržos vežimo kokybę, mes tiekti po techninės priežiūros paslaugų kokybės problema(prekių grąžinimo arba keitimo nauja siunta).

Žymos: Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai

Vadovas Tipas Picatinny
Vadovas Ilgis Kita
Naudojimas Apsaugoti savo sritį objektyvą nuo įbrėžimų ir dulkių
Modelio Numeris Objektyvo Dangtelis
Pavadinimas Objektyvo Dangtelis
Funkcija Greitai Apversti Iki Pavasario Atidaryti, Objektyvo Dangtelis
Kilmės KN(Kilmės)
Kalibras Dydis 30MM-69MM 28 Įvairių Dydžių
Spalva geltona skaidri
Tipas Skaidrus, Objektyvo Dangtelis
Prekės Pavadinimas MIZUGIWA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai