2vnt Silikono Kojų Separatorius Guz Korektorius Reguliuojamas tvirtinimo taškai Atskirti Sutampa Kojų Sumažinti Kojų Skausmą, Pedikiūro Įrankis C1874

w43744

€2.11

-2.02

€4.13

-48 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas : Penkios Skylės Kojų Separatorius

Pakuotėje : 2vnt=1pair

Ypatybė :

1.Atskiras Sutampa Kojų ir Atleisti Guz Skausmas

Dėvėti mūsų gelis kojų tarpine, ji sukuria tam tikrą atstumą tarp gretimų pirštai į atskiras ir atsipalaiduoti pirštai. Jums padės palaipsniui sumažinti kojų skausmą, iš guz, sutampa kojų, hammertoes. Gamtos sprendimai guz skausmo ir atkurti kojų į pradinę padėtį. Silikono kojų separatorius gali padėti šiek tiek plaktuku pirštą, bet jis neveikia, nes visiškai išgydyti sprendimas.

2.Masažas Kojų ir Relex Įtemptus Raumenis

Jei jūs dažnai turite savo kojas ant darbo ir dėvėti aukšti kulniukai dažnai, naudojant Povihome silikono kojų neštuvų yra puikus pasirinkimas masažas ir atsipalaiduoti jūsų kojų. O silikono tarpinė atskiria savo kojų, jis atpalaiduoja įtemptus raumenis, jūsų kojos padėti reorganizuoti juos į natūralią formą.

3.Naujas Dizainas

Mūsų kojų barstytuvas yra skirtas skyles, kad galima tarpiklius " plotis tarp kojų mažėti. Išvengti atskirti jūsų pirštas per daug.

4.Naudoti be batų

Mes siūlome jums dėvėti mūsų gelio neštuvų trinkelėmis be batų savo laisvo laiko. Ji mėgsta masažas jūsų pirštai ir atpalaiduoja įtemptus raumenis, kojų pirštai. Pasirinkti Povihome silikono guz tarpiklius sumažinti kojų skausmas natraral būdu.

5.Kokybės Silikono Medžiagos

Mūsų priemoka guz tarpiklis yra pagaminti iš kokybės silikono, kuris yra minkštas ir patogus. Silikonas yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, patvarus naudoti.

-- Be Latekso

-- Minkšta ir Tampri

-- Vyrams ir Moterims

-- Patogūs, kad Tilptų ant Kojų

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė

Modelio Numeris C1874
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 2PCS
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Prekės Pavadinimas Sumifun
Tipas Ortopedijos Reikmenys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai