Motociklo Priekinis Alyva, Stabdžių Skysčio Rezervuaras Kojinės Suzuki K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7 K8 K9 K10 K11 GSXR GSX-R 1300 1000 750 600 250

w43908

€0.87

-0.77

€1.64

-46 %

Nauja prekė

Savybės >> 1. Užkirsti kelią stabdžių skysčio ištekėjimo į savo motociklų kėbulo ir žaloja jį.

2. Užkirsti kelią saulės spindulių (UV spinduliai) nuo žeminančio jūsų stabdžių skystis, kurį gali sukelti prasta stabdymo.

3. Pridėti malonus liesti į jūsų dviračiu, o nuslėpti stabdžių skysčio rezervuaras tankai. 4. Visiškai išsiuvinėti logotipai ant rezervuaro kojinių coversFashion dizaino Rezervuaro kojinės papuošti savo motociklo.

Specifikacija >> Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: 100% medvilnės kilpinius Dydis: Apie 7CM*6-7CM (Didelis) Spalva: Kaip nuotraukoje Įmontuoti:dideli rezervuaro dangtelis tiks jūsų priekiniai stabdžių skysčio rezervuaras bakas puikiai

Mokėjimo >>

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

Siuntos >>

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas. Jei sklypas gali būti ne gavo per 30-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos metodai, tokie kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.

(Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Prašome palikite mums žinutę, jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija )

Garantija >>

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes. Mes grąžinsime arba mainų elementas artimiausiu metu.

2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes jums atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas, per darbo dienas. Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

3.Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Žymos: Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai

Modelio Pavadinimas GSXR 600 750 1000 1300
Motociklams Padaryti SUZUKI
Medžiagos Tipas Audinys
Elemento Ilgio 7cm
Elemento Aukštis 7cm
Elemento Plotis 1cm
Prekės Svoris 0.06kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai