ORICO PHB 2.5 colių nešiojamojo Standžiojo Disko dėklą HDD Apsauga Maišelį Kortelių Skaitytuvas Kabeliai

w44109

€2.47

-1.65

€4.12

-40 %

Nauja prekė

ORICO PHB-25 turi didelės talpos, kuri tinka kiekvienam prekės 2,5 colio kietąjį diską ir kabelių, tačiau taip pat tinka kai kurie nešiojamieji dalykų, tokių kaip U-disk, kredito kortelės, kortelių skaitytuvai, SD korteles, vizitines korteles, MP3, kamera, korteles, laidas, keisti ir pan.

Smūgio apsaugos atnaujintas

Kietojo EVA korpusu, pakankamai atspari išorės smūgių ir trinties į kasdienį gyvenimą, koordinuoja su vidaus atsparus smūgiams atminties putos, kuris gali efektyviai apsaugoti savo kietąjį diską nuo smūgio ir vibracijos.

Triguba apsauga, pailginti gyvenimo skaitmeninė įranga

Skaitmeninė įranga negali atlaikyti žalą nuo vandens, dulkių, statinė, kuri gali sukelti grandinių žalą ar produkto streiką. Todėl yra labai svarbu apsaugoti ir išsaugoti savo skaitmeninius prietaisus. PHB-25, aukštos kokybės, kruopščiai paruošta, nėra lengvai deformuojasi ir gali būti pakartotinai valomi kietojo disko saugojimo krepšys.

Nepriklausoma akių maišą dizaino, daugiafunkcinis saugojimas

Jis naudoja unikalų rakinama erdvės dizainą, kuris gali efektyviai užkirsti kelią dalys kritimo ir gerokai padidina erdvės panaudojimo, o jūs galite patalpinti jūsų įvairius daiktus. Gera ir praktiška!

Išskirtinį užtrauktukas ir siuvimo amato

Labai sklandžiai užtrauktukas kartu su patvariais užtrauktukas kamščiatraukis, kuris daro jūsų veiklos laisviau. Todėl jūs galite mėgautis ilgesnį gyvenimą naudoti.

Žymos: Kietasis Diskas Bags & Atvejais, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kietojo Disko Bags & Atvejais, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, kietojo disko korpusas, orico phb-25, nešiojamas kietasis diskas atveju

Modelis PHB-25
Moistureproof Taip
Suderinami Įrenginiai 2.5 colio Kietąjį Diską, MP3, MP4, Kortelių Skaitytuvas,Kabeliai ir t.t
Prekės Pavadinimas Orico
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juoda / Mėlyna / Rausva
Punktas 2.5 colio HDD / SSD Apsauga, Krepšys
dydis 135 x 90 x 19mm
Medžiaga Pamušalas Taip
Apsauga nuo dulkių Taip
Medžiaga EVA
Vandenį Atstumiantis Taip
Sertifikatas CE ir FCC Patvirtinimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai