Nauja
50g 1pcs Plaukų Skaidulas Pastato Plėtiniai Miltelių Papildymo Krepšiai Plaukų Slinkimas Produktų su 15 Spalvų Sustorėjimas Plaukų Pluoštas Pow

50g 1pcs Plaukų Skaidulas Pastato Plėtiniai Miltelių Papildymo Krepšiai Plaukų Slinkimas Produktų su 15 Spalvų Sustorėjimas Plaukų Pluoštas Pow

w44134

€2.97

Nauja prekė

Dėmesio: Pristatymas per Pardavėjo Pristatymas Metodas bus ne atnaujinti logistikos informacija. Prekės: Plaukų Man Neto Svoris: 50g Tipas: Plaukų pastato skaidulų Tipą Spalvos:Juoda,Tamsiai Rudos spalvos,Vidutinio Ruda,Šviesiai Ruda,Pelenų Ruda,Kaštoninė,Tamsiai Kaštoninė,Lazdynas Juoda,Šviesūs,Tamsiai Šviesūs,Šviesiai Šviesiaplaukė,Vidutinio Šviesūs,Balti,Tamsiai Gery,Pilka, Tinka:vyras ir moteris Veiksmingumas: patogumo / natūraliai atrodančius / greitai, Kas Tai Yra:

Mūsų plaukų pluoštas yra laimėjimas, produkto, plaukų slinkimas, jaučiančių, kad Akimirksniu pašalina plikas dėmės ar išvaizda, retinimo plaukų. Suteikia jums puikiai atrodo natūraliai. Niekas nežino jūs naudojate jį, nebent jūs pasakykite jiems net .jei jie gauti per arti vaizdą, lauke, esant ryškiai saulės šviesai. Paskutinis visą dieną, visą naktį, per vėjo, lietaus ir prakaito. Bus ne tepinėlis ar dėmių jūsų odos ar drabužių. Darbai tiek vyrams, tiek moterims.Skirtingai negu paprasti produktų pateikimo į masinę rinką, jis yra profesionalus klasės produkto.

Ką Guwei naujų plaukų pastato pluoštas gali padaryti ?

1. Mūsų Guwei plaukų pastato pluošto yra taip pat vadinama nauja plaukų pastato pluošto milteliai , ji ' s plonesni, daugiau, švelnesnes ir lengvesnes pat kaip natūralių žmogaus plaukų, natūralus tirpalas, kuri pašalina nuplikimas, retinimo arba plaukų iš karto .

2. Mūsų Guwei plaukų pastato pluošto gali trukti visą dieną ir visą naktį, per vėjo , lietaus ir prakaito , tinka bet koks normalus sportas,, būti lengva plauti, su bet kokios rūšies šampūnas.

3. Mūsų Guwei naujų plaukų pastato pluošto gali būti visiškai plikas dėmės, retinimo arba plaukų sritis sekundžių grįžti pasitikėjimas savimi, ir daug jaunesnis atrodo , keitimas plaukai atrodo tiesiog per kelias sekundes.

Kodėl verta rinktis mus? Gamyklos Tiesiogiai kainos (10 spalvų) Mažas, kad galėtų kurti savo verslą. Mes galime pasiūlyti NEMOKAMŲ PAVYZDŽIŲ jūsų nuoroda, bet laivybos mokestis bus jūsų pusėje. Mes priimame mokėjimus yra PayPal / T /T / "Western union" / "Money Gram" /Banko pavedimu Viena iš labiausiai profesionalių gamintojų Kinijoje. Puikus aptarnavimas ir aukštą atsakomybės laipsnį.

Siūlome 4 rūšių paslauga, Prekės ženklas plaukų pastato pluošto didmeninė prekyba (25g,27.5 g atsargų, 9 skirtingų spalvų) Privačios etiketės OEM/ODM paslaugos: 1000 vienetų Mažų MOQ, kurti savo prekės ženklą (3-5g, 12-15g, 25-30g yra) Pildymas pluošto krepšys: 25g/50g/100g sandėlyje Urmu pluošto: 9 spalvos sandėlyje, daugiau spalvų galima pasirinkti OEM Mūsų Susijusių Produktų.

Tai, ką jis padarė iš:

Mūsų Plaukų Pluoštas yra daugiausia pagaminti iš natūralių augalų pluošto ir keratino dariniai. Be to, su 4 rūšių pagrindinių sudedamųjų dalių, tokių kaip homopolar anijonas statinės elektros, minkštinimo, ir kai kurie specialieji slaptas ingredientas. Saugus net ir jautri galvos oda. Obligacijų, plaukų saugiau,savo plaukų stilių truks gerokai ilgiau. Be gyvūninės kilmės sudedamųjų dalių,sintetiniai dažai,užpildai ir konservantų.

Guwei Plaukų Pluošto Technologijų Tyrimų Centras taip pat sukūrė keletą susijusių produktų, pavyzdžiui, toliau:

1. valsčiaus optimizavimo priemonė : siekiant padėti padengti foretop lengviau išvengti kritimo ant veido, odos ir drabužių .

2. plaukų magija lobis purškalas : funkciją holding/tvirtinimo purškimo, plaukų remontas ir plaukų slinkimo

3. plaukų lakas aplikatorių : padėti purškimo naujų plaukų pastato pluošto tiksliau ir tolygiau

4. 360 - Veidrodis : padėti žmonėms pamatyti, jų vadovai aiškiai iš visų kryptimi

5. Ekranas dėžės : parodyti, custumers rinkiniais, ir Tvarkingas.

6. Plaukų argano aliejus : effectly padeda atkurti sausų ir pažeistų plaukų , Pridėti mitybos plaukų .

7 . Plaukų spalva pen : Patenkinti paklausą, iš karto, plaukų spalva , vieną kartą spalvos plaukų .

8. Plaukų augimo serumas: pagamintas iš gryno Kinijos Medcine, tikrai augti plaukus nuo plaukų šaknų, dažniausiai 2-3 buteliai turi abvious poveikį.

Kaip naudoti ? Plaukų pastato pluošto naudojimas 1 . Sausas ir stilių plaukus, kaip įprasta . 2 . Kokteilis arba purkštuvu ( su Plaukų Man NY Purškimo Aplikatorių ) Plaukų Skaidulas į retinimo srityse . 3 . Jei taikant Plaukų Skaidulas, netoli valsčiaus , naudoti Plaukų Man NYHairline Optimizavimo priemonė pasiekti natūraliai atrodančią priekiniai valsčiaus . 4 . Švelniai paglostyti plaukus skirstytis Plaukų Skaidulas . 5 . Jei pageidaujate , lengvai šukos , šepetys , ar stiliaus jūsų plaukai, pritaikius Plaukų Skaidulas . 6 . Norėdami gauti geriausius rezultatus , naudokite Plaukų Man NY Pluošto Laikykite Purškimo baigti ilgiau išliekančius rezultatus .

Plaukų pluošto fiksavimo purškalas : Po naudojant plaukų pastato pluošto , naudojant Plaukai Man Fber fiksavimo spray

Žymos: Plaukų Slinkimas Produktų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Slinkimas Produktų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Slinkimas Produktų

Gamybos Licencijos 20170166
Elemento Tipas Plaukų Slinkimas Produktas
NET WT 50g
Spalva 15color
Modelio Numeris papildymo maišelis 50 g
Tipas Papildymo maišelis plaukų pluoštas
Komponentas gamtos kerain ir medvilnės pluoštų
Kiekis 1pc
Naudoti Vyrų ir moterų amžiaus grupėse

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai