Vyrų, Moterų Vėjo Motokroso Apsauginiai Akiniai, apsauginiai Akiniai Slidinėjimo Snowboard Kaukė Sniego Slidinėjimo Akiniai su Burna Filtras

w44253

€2.67

-0.89

€3.56

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

Stilingas akiniai su nuimama kaukė, kad akiniai gali būti naudojamas atskirai. ir kaukę su lizdo ir akiniai su lizdo skylę, kuri yra lengva įdiegti ir išardyti.

Vėjo akiniai yra lankstus ir praktiškas, tinka daugeliui lauko sporto.

Didelio tankio akytojo yra labai ištraukiamosios ventiliacijos patogiai nešioti.

Kvėpuojantis burną filtras ir skyles suteikti geresnį oro pralaidumą.

Aukštos elastinės juostos, kurios gali laisvai reguliuoti ilgį. Neslidžios dirželis tinka bet kokio dydžio galvos, patogų dėvėti patirtį ir gerai apsaugos.

Mūsų objektyvas yra pagamintas iš KOMPIUTERIO, kuris turi stiprių fizinių savybių. Ji gali ne tik šaltis, vėjas ant akių dirginimas, bet taip pat užkirsti kelią UV spinduliai iš degančių akių.

Lauko sporto, pavyzdžiui, airsoft, dažasvydis, CS, BB konkurencijos, Išlikimo žaidimas, Cosplay, dviračių sportas, motociklų sportas, jojimo, rogutės, slidės ir jojimo. Ar kostiumų kamuolys, halloween party ir filmo rekvizitas. Informacija:

Tipas: Sporto Veido Kaukė su Nuimamais Akiniai

Stilius: viso kadro

Lytis: Unisex Suaugusieji

Dydis: Rėmo Plotis 7.9", Rėmo Aukštis 3.9", Bendras Ilgis-7.3"

Medžiagos: Rėmas: TPU, Objektyvas: PC

Objektyvas spalva: Sidabrinė, Spalvinga, Pilka, Geltona, Aišku, Rėmas: Juoda

Savybės: Vėjo, dilimui, Įbrėžimams atsparus smūgiams, Anti-UV, Nuimamas Akiniai

Naudojimas: Airsoft, Dažasvydis, CS, BB konkurencijos, Išlikimo žaidimas, Slidinėjimas, Snieglenčių sportas, Alpinizmas, Motociklų, Dviračių ir kitų lauko sporto

Pakuotė :

1x Akiniai su Kauke Pastabos:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą. Klientų Aptarnavimas:

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, tiesiog susisiekite su mumis per www.reefaquarium.lt pranešimą ir jūsų interesai bus apsaugoti. Mes pasistengsime atsakyti jums padėti per 24 valandų darbo dienų. Nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys iki susisiekti su mumis, prašome.Mes padarysime viską už jus! Ačiū!

Žymos: Slidinėjimo Akiniai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Slidinėjimo Akiniai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Slidinėjimo Akiniai

Rėmas Medžiaga Acetatas
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Lęšio Plotis 7.9\\\"
Modelio Numeris Slidinėjimo Akiniai
Lęšio Aukštis 3.9\\\"
Kilmės DE(Kilmės)
Lęšių Spalva MULTI
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis
Lytis Vyrai
Rėmelio Spalva Smėlio spalvos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai