Sodo Automatinė dripper Lašelinę laistymo sistemą, šiltnamio efektą sukeliančių Tingus Laistymo Įrenginį, Pastovaus slėgio Reguliuojamas vandens srautas 1pcs

w44479

€0.94

-0.09

€1.03

-8 %

Nauja prekė

> Funkcijos

1. Automatinis Augalų Waterer:Be neramu jūsų augalai nudžiūvo, kai esate atostogų su savo šeima. Mūsų mechaninė puodą laistymo sistema, idealiai tinka laistyti patalpų gėlių, lauko augalų ar savo daržovių, per atostogas.

2. Tinka Dauguma Butelius:automatines laistymo sistema, yra linkę atvirkštinio plug-in interface design, bus suderinama su įvairiais calibers gėrimų buteliai .

3. Lengva Naudoti:Paprasta įdiegti, tiesiog prijunkite tinka vandens butelis, ir įdėkite laistymo statymų į gėlių vazonas, kišti kai mažą skylutę apačioje butelį išmetamųjų dujų, ir tada atidaryti valdymo vožtuvą.

4. Energijos taupymo ir aplinkos apsaugą:Mūsų lašinamas drėkinimo neturi elektros energijos, nei energijos suvartojimas, labai, aplinkos apsauga. Tai gali suteikti viską, ko reikia purkšti vandeniu plačiai paplitę augalai. Lašinamas drėkinimo sistema sutaupo iki 70% vandens, palyginti su instrukcija laistyti.

5. Reguliuojamas vandens srautas. Pagal dydį srautai, jis paprastai trunka 1-22 dienomis.

> Pastaba

1. Perkant neapima butelių.

2. Nes ekranas ir apšvietimo problemas, tačiau gali būti ir spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Žymos: Laistymo Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Laistymo Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laistymo Rinkiniai

Modelio Numeris Auto dripper
Prekės Pavadinimas DXBQYYXGS
Tipas Laistymo Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybė Automatinis varva
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai