1 Vnt Daugiasluoksnės Skaidraus Plastiko Nagų Lako Stovo Laikiklį Kosmetikos Lūpų Organizatorius Sandėliavimo Lentynos Buitiniai Nagų Dailės Ekranas

w44935

€0.73

-0.32

€1.05

-30 %

Nauja prekė

Aprašymas:

(1)Plačiai Paskirtis:Šis permatomas nagų lakas display rack yra puikiai organizuoti savo nagų lakas, lūpų dažai, eterinio aliejaus, akių kontūro, lako valikliai, tušas,šepečiai, buteliai ir pan.Tai puiki dovana moterims ir merginoms! (2)Medžiaga:Šis nagų lakas ekrano stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo + plastikinės medžiagos, kurios yra daug stipresnis, nei stiklo,nėra lengva pertrauka ir užtikrinti savo patvarumo ir apsaugos nuo žalos, ir lūžių.

(3)Lengva Naudoti:Šis nagų lakas stendas yra skaidrios,todėl jūs galite matyti visas spalvas jūsų stendas ir lengvai rasite norimą naudoti spalvą.Tai padarys jūsų nagų meno kolekcija, atrodo tvarkingas ir netvarkingos.

(4)Lengva įdiegti:Šis nagų lakas stendas yra labai lengva įdiegti patys.Jūs galite įdiegti ją per trumpą laiką. Ji gali būti ant jūsų skaitiklis viršuje arba odininkas, todėl jūsų counter neater su daugiau vietos.

Spalva: skaidrus

Svoris: 137.0 g

dydis:

2 sluoksnių, ilgis 31cm * plotis 9cm * aukštis 7.5 cm

3 sluoksniai-ilgis 31cm * plotis 14cm * aukštis 11cm

4 sluoksnių ilgis 31cm * plotis 18cm * aukštis 14cm

5 sluoksnių-ilgis 31cm * plotis 22.3 cm * aukštis 17cm

Produkto Tipas: Nagų Lako Turėtojas

Medžiaga: Akrilas lenta + plastikas + metalas dalys

Pakuotė:

1 x akrilo stendas

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

type1 Paramos Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai