30x50cm Rožinė Aukso Blakstienų Dekoratyvinės Pagalvėlės, Minkšta Pagalvėlė Padengti Blakstienų Pagalvėlė Padengti Sofa Mesti Pagalvės vidaus Apdaila

w44938

€1.01

Nauja prekė

Produkto Aprašymas:

Medžiaga : Aukštos kokybės poliesterio medžiagos

Spalva : 26 spalvos

Tipai: Megzti, atspausdintas užvalkalas, pagalvėlė padengti.

Specifikacijos: 30X50CM (apie 12X20 colių)

Paskirtis : Puikiai tinka sofos, lovos, gyvenamasis kambarys, kėdžių ir kitų namų dekoracijas, ar kaip namuose dovana kam nors.

1 Paketas apima : 1pc

Savybės:

>>>PREMIUM MEDŽIAGOS: užvalkalas naudoja poliesterio mikropluošto audinio. Jis yra draugiškas, kad jūsų kūdikis ir naminiai, neturi jokios skatinimo medžiagą, galimą riziką ir kenksmingų dažų, minkštas ir komfortą kūdikių odai, nekenksmingas jūsų sveikatai.

>>>IŠSKIRTINĮ KŪRINYS: Gražus Drėgmės absorbcija, kad lininis audinys o ffer patogus cool touch pavasarį ir šiltas prisilietimas žiemą.

>>>MAŠINA SKALBTI: Švelnus ciklas tik, būgniniai sausas, mažas, Subtilus patvarus. Jokio blukimo. >>>PASLĖPTAS UŽTRAUKTUKAS: užtrauktukas yra paslėptas sklandžiai ir patvariai viduje mesti pagalvę padengti. Paprasta ir patogu įdėti ir pašalinti pagalvę įdėkite.

>>>PROFESIONALI SPAUSDINIMO TECHNOLOGIJA: Skaitmeninio spausdinimo procesas, Ryškių spalvų, aiškiai ir gražus modelis. Šilumos perdavimo spausdinimo technologija, modelis yra aiškus, be blukimas.

>>>IŠSAMI PROGRAMOS: Su nauja dizaino, pagalvėlė padengti yra suderinamas su bet kokia tema namų dekoro. Puikus housewarming dovanos idėją jūsų šeima ir draugais.

>>>LENGVA KEISTI: Su nuimamu mesti pagalvę padengti, jūs galite pakeisti bet spalvas, ir modelius, norite, kad atitiktų namų puošybai jei jums nepatinka senasis ar norite pakeisti papuošti stiliaus.

Specialūs patarimai:

Kaina yra tik pagalvės užvalkalą/dangtis, neįskaitant core inside.

Vaizdas yra vienos pusės išspausdinti, kitoje pusėje yra tuščias su pagrindo spalva audinio.

Žymos: Pagalvėlė Padengti, Namai Ir Sodas, Pigūs Pagalvėlė Padengti, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pagalvėlė Padengti

Modelio Numeris CH50
Naudoti Automobilis
Stilius Paprastas
Technics Megzti
Medžiaga Lino / Medvilnės
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelis SPAUSDINTI
dydis 30X50CM
Kilmės KN(Kilmės)
Serijos Nr. DRD130

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai