6pcs Daugkartinio naudojimo Silicio Ruožas Dangteliai Universalus Dangtelis, Silikoninis Maisto Wrap Dubenį, Puodą Dangčiu Silikono Padengti Visos Virimo Virtuvė Kamščiai

w45201

€2.22

-0.87

€3.09

-28 %

Nauja prekė

Pastaba!!! Daugelis pardavėjų su www.reefaquarium.lt naudoti netikrą silikono medžiagą kopijuoti WALFOS produktų neseniai. mes esame pareikšti ieškinį juos dabar. Pranešk apie netikrą silikono medžiaga yra nuodingas ir kenkia mūsų sveikatai,negali liesti maisto produktų tiesiogiai.

WALFOS dangčio Patentą Nr.:ZL 0239547.7

Originalus WALFOS etiketės Visi WALFOS produktai bus h ave Originalus WALFOS etiketė ant pakuotės.Jei jūs neturite rasti pakuotė, produktas yra fake!!! Prašome susisiekti su mumis, jei jums rasti netikrą WALFOS produkto www.reefaquarium.lt.

Maisto Kokybės Silikono

Visi Originalus WALFOS Prekės ženklo produktai yra pagaminti iš Maisto kokybės , jokio kvapo , BPA Free aukštos kokybės platinos silikono medžiaga, nėra pigūs gumos arba TPR medžiagos.

Mūsų silikono medžiaga yra tokia pati, kaip silikono kūdikio žindukas ! Kodėl mes naudojame aukštos kokybės silikono? Nes jis yra saugus poeple jį naudoti krosnelė, šaldytuvas ir mūsų sveikatai. Tikimės, kad jūsų šeima mėgsta ir mėgautis WALFOS aukštos kokybės silikono produkto.

Mūsų parduotuvėje( ) yra vienintelis įgaliotasis WALFOS silikoninė liemenėlė-oji parduotuvė.

Žemiau yra F ake silikono WALFOS produktus.

Pranešk apie netikrą dangteliai yra pagamintas iš nocuous medžiaga,jie yra labai blogai dėl sveikatos, ne maisto klasės materail. Daug Padirbtų WALFOS butelį ant www.reefaquarium.lt,prašome įsitikinkite, kad jums gauti WALFOS Etiketės, pakavimo.

Greičiausias pristatymas!!! Mes renkamės sparčiausiai laivybos būdas ir Sekimo Nėra. sekti savo užsakymą, kiekvieną žingsnį.

Mes nenaudojame lėtai siuntą, tokių kaip kinija paštu galite gauti prekes daug greičiau nei kitose parduotuvėse. ---------------------------------------- ------------------------------------------- 100% Originalus WALFOS Prekės ženklų Virtuvės Įrankiai Spustelėkite Žemiau Paveikslėlio, norėdami Gauti Daugiau Nuolaida Daiktų, nekilnojamojo/ originalus silikoninis WALFOS dangteliai yra vienintelis įgaliotas parduoti šioje parduotuvėje. Kaip nustatyti nekilnojamojo silikono WALFOS dangteliai ? didelis dangtis turi WALFOS LOGOTIPAS. Pakuotės turi WALFOS etiketės, prašome patikrinti žemiau nuotraukos iš mūsų klientams.

NEKILNOJAMOJO WALFOS Dangtelis turi WALFOS logotipas bus didžiausias dangtis

Nekilnojamojo walfos dangteliai neatvyks white po ruožas

pranešk apie netikrą dangteliai taps baltas, jis yra nuodingų medžiagų

100% Maisto Klasės WALFOS Silikono, BPA Nemokama! BPA Free, non-toxic Saugiai Liesti Maistą Tiesiai Geros Sveikatos

WALFOS DANGTELIS yra Geras ženklas maisto, pan, dubuo

7 cm /2.7" 9cm /3.7 "11cm/4.5" 14cm/5.7 "16cm /6.5" 21cm /8.3 "

Šių rinkinys 6 multi dydis ruožas dangteliai tiks bet 7cm - 26 cm

Jūs galite gauti WALFOS etiketės, pavyzdžiui, toliau klientų nuotraukos

2209 5 žvaigždžių gerų komentarų

Prašome rasti WALFOS logotipas ant produktus

WALFOS dangteliais, 6 dydžiai -Silikono saugojimo apima ateiti 6 dydžių (žr. Aprašymą žemiau), todėl visada vienas, kad tinka

6 dydžių vienoje pakuotėje pašalinti vargo prarado dangteliais:

* 8.3 cm/ 21.0 cm, skersmuo - Didelis salotų dubenį, Cuisinart dubenyje 1 galonas dažai gali. Jūs taip pat galite naudoti juos kaip gripper tiems, varžtas viršuje dangteliai, kurie yra tiesiog per trumpas.

* 6.5 cm/ 16.5 cm skersmens - ypač dideli dubenys, Tinkama milžiniškas arbūzas, maišymo dubuo.

* 5.7 colių/ 14.5 cm, skersmuo - mažas arbūzas, maišymo dubenys, sriuba dubenys.

* 4.5 colių/ 11,5 cm skersmuo - a cantaloupe, reguliariai dubenys, mažų tupper ware patiekalus, bento dėžutes, 1 kvorta dažai gali.

* 3.7 colių/ 9.50 cm, skersmuo - grietine, Didelis yogurts, greipfrutų, kavos puodelis, alaus bokalas, mažų dubenėlių.

* 2,7 colio/ 6.80 cm, skersmuo - Vaisių puodeliai, mažų yogurts, su svogūno arba "apple", gali sriuba, kačių ar šunų maisto, kad taure jūs nenorite baigti, stiklinė pieno.

-Jie yra aplinkai draugiški, nebereikia pakartotinai pirkti brangaus plastiko wrap -Plastikiniai viršūnės yra apvalios dar pakankamai tampri, kad tilptų stora, per neįprastos formos puodeliai, puodai, puodeliai & kaušeliai-Mikrobangų-saugiai ir atsparūs karščiui iki 450 F, todėl jūs galite greitai šildyti & pasimėgaukite užsiliko. Galite naudoti krosnelė ar šaldytuvas!!! -Savybės, netoksiškas, BPA-free, indaplovė-saugiai ir nuotėkio įrodymas, orui antspaudas, kad maisto produktams išlikti šviežiems! --------------------------------------------

Spalvos : mėlyna ,žalia rausva ir aiškiai

Medžiaga: aukštos ruožas maisto kokybės silikono medžiagos, gumos arba plastiko

Žemiau yra populiarus WALOFS Daugiafunkcinė maisto dangteliai, kurie gali sukurti hermetiški antspaudas. Naudoti keptuvę, puodą, taurės, indai ,mikrobangų krosnelė

Šļakstēties Guard Nustatyti, Trivet, Placemat, Jar Atidarytuvas, Puodą Grabber, Maisto Padengti

4 spalvas pasirinkti

6 skirtingų dydžių, gali talpinti daug skirtingos formos lėkštę, dangtis, puodas ir gali, cantainer,jar ir kt 2.6", 3.7" 4.5", 5.7", 6.5" ir 8.3"

Žymos: Virtuvės Dangteliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Virtuvės Dangteliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Virtuvės Dangteliai

dydis 2.6", 3.7" 4.5", 5.7", 6.5" and 8.3"
Medžiaga BPA free 100% Maisto kokybės Silikono
Temperatūra -40F iki +446F (-40c iki +230c)
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo SGS, FDA,LFGB, Rohs
Prekės Pavadinimas walfos
Tinka dubenį , keptuvę, puodą, orkaitė, šaldytuvas
Virtuvės Dalių Tipas Dangteliai
Kaina apima 6 vienetų
Modelio Numeris B0556
Spalva rožinė, žaliai mėlyna ir aiškiai
Tipas Virtuvės Dalys
Privalumas Šilumos varža lankstus, aukštos ruožas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai