RGB Pelės Mygtukai Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai Žaidėjus Led Kilimėlis Kompiuterio klaviatūros Stalas Kilimėlis Mause Kilimas Didelis Pelės Kilimėlis su Apšvietimu

w4603

€2.47

-1.05

€3.52

-29 %

Nauja prekė

RGB Pelės Mygtukai Didelis Žaidimų Pelės Mygtukai Žaidėjus Led Kilimėlis Kompiuterio klaviatūros Stalas Kilimėlis Mause Kilimas Didelis Pelės Kilimėlis su Apšvietimu

⭐RGB LED Apšvietimu:

RGB pelės kilimėlis yra tiesa RGB apšvietimu poveikį, yra 10 apšvietimo režimai, sukuria vėsioje žaidimų aplinka, puikus pc žaidimų.

⭐Puikus Dydžio, Pelės Kilimėliai:

RGB kilimėlis tiks jūsų pelės puikiai ir suteikia puikias judėjimo erdvę. Taikomas visų tipų klaviatūrų ir pelių , teikiantis daug vietos profesinės žaidimų ar biuro darbą.

⭐10 RGB Apšvietimo Režimai:

Super Švyti Pluošto - Chroma pritaikoma apšvietimas suteikia savitą išvaizdą , Pasirinkti iš 10 apšvietimo režimai : Rainbow kvėpavimo, Raudona , Violetinė ,Mėlyna ,Žydra , Žalia , Geltona , Teka Ratu Judesio , Spalvinga Ratu Judesio, išjungti.

⭐ Lygaus Paviršiaus & Anti-slip Gumos Bazės straipsnį:

Sukurta su superfine pluošto tinklelio medžiagos , Su mikro tekstūros, lygaus paviršiaus , tikslios navigacijos. Ji užtikrina, kad jūsų kiekvieną pelės judėjimas yra išversta į žymeklio judėjimo, todėl jūs galite mėgautis savo žaidimą.

⭐ Lengva Naudoti:

Šis minkštas apšvietimu žaidimų pelės kilimėlis yra powered by USB, plug and play, ne vairuotojas reikalingi. One-touch kontrolės, skirtos jungiklis, šviesos, spalvų ir išjungti, labai patogu naudoti.

Žymos: Pelės Kilimėliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Pelės Kilimėliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Pelės Kilimėliai

Modelio Numeris rgb pelės mygtukai
Pakuotė Taip
Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas iahead
Medžiaga Guma
Stilius Radiacinės Saugos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai