Žiemos Odos Motociklo Pirštines Vėjo Šilumos Vyrai Moterys Moto Touchscreen Jojimo Pirštinės Motociklų Aksesuarų Dropshipping

w46142

€2.64

-2.07

€4.71

-43 %

Nauja prekė

Žiemos Motociklo Pirštines, Neperšlampamą Vėjo Šilumos Vyrai Moterys Vėjo Moto Touchscreen Jojimo Pirštinės Motociklo Priedai

Produkto Aprašymas:

1. Specialus ergonomiškas dizainas su minkšta guma korpuso apsaugą, atsižvelgiant į estetiką ir saugumo.3D-matmenų kvėpuojantis akių audinio, patogus nėra karšta.

2. Neopreno reljefinis dizainas, pritvirtinti ranka nėra lengvai stumdomas.Keturis pirštus aukštos kvėpuojantis akių dizainas ir gumos blokas stumdomas visiškai apsaugoti.

3.Ergonomiškas, rankų matmenų kritimo atsparumo apsaugos sunkiai shell, šoko sugeriančios putų yra geresnis nei bendras p rotective poveikį.

4.Šios pirštinės suteikia palmių didžiausio laipsnio anti-slydimo funkcija ir visą spektrą suėmimo sąlygomis.Riešų Velcro koregavimo konstrukcija leidžia pirštines lengva nukristi.

5.Unikalus ir Praktinių Touchscreen Pirštus Pajėgumų projektavimo,galite naudoti pirštines, visi jūsų sensoriniu ekranu. Tinka jūsų rankoms puikiai tinka ir leidžia jums naudoti savo telefonus be kilimui pirštines.

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Medžiagos: Nailonas + minkštos gumos kevalais

Modelis:XL,XXL

Atgal rankos: wearproof orui audiniai

Paketas Apima:

1Pair Motociklo Pirštines

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: Pirštinės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Pirštinės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pirštinės

Modelis
Elemento Tipas Pirštinės
Medžiaga Spandex & Nailonas
Lytis Unisex
Paketas Apima
Atgal į ranką
Funkcija Nešiojami
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai