Nulis atliekų kelionės dantų šepetėlį Ekologinio draugiškas šerių šepetėlis Natūralių Biologiškai Bambuko dantų šepetėliai

w46199

€2.06

-0.98

€3.04

-32 %

Nauja prekė

Nulis atliekų kelionės dantų šepetėlį Ekologinio draugiškas šerių šepetėlis Natūralių Biologiškai Bambuko dantų šepetėliai

Perorganizuoti savo dantų higiena rutinos.

Daugiau nei 50 milijonų svarų plastiko dantų šepetėliai pabaigoje į sąvartynus JAV kiekvienais metais.

Taigi, kas yra alternatyva? Pereiti prie bambuko dantų šepetėlį, kuris turi kompostuoti rankena.

Siūlas taip pat turi savo problemų. Dauguma plastiko siūlas konteineriai retai perdirbamas ar pakartotinai, plius daug rūšių siūlas yra padengtas medžiaga, kad būtų lengviau tūptinės lengviau per dantis, bet veikia kaip cheminis teršalas.

Rūpintis savo dantų šepetėlį

Bambuko dantų šepetėliai turi būti laikomi sausoje vietoje ir ne uždarose dantų šepetėlį konteinerius ar puodeliai, kad rinkti vandens. Su tinkamą priežiūros, jūsų bambuko dantų šepetėlis bus paskutinis, kaip ilgai, kaip įprasta plastiko šepetėlis. Stomatologai rekomenduoja pakeisti savo dantų šepetėliu ne rečiau kaip kartą per 3 mėnesius arba kai jų šeriai buvo susinervinęs.

Šalinimo arba repurposing

Šeriai mūsų brush yra medžio anglies pluošto. Jie gali būti lengvai nuimamas nuo teptuko rankena, kai esate pasirengę išeiti į pensiją savo teptuku. Bambuko rankena gali būti kompostuojamos ar naudojamos pakartotinai, -- tai yra gana puikus gabalas iš bambuko!

Apie produktą Pack 4 kompostuoti dantų šepetėliai. Jis ateina su atskirų skaičius leidžia lengvai pasakyti kas teptuku, išskyrus Vieną milijardą plastiko dantų šepetėliai yra išmesti ir kiekvienais metais , kuriant 50 milijonų svarų atliekų kasmet. Tapti sprendimą su mūsų ekologiškus Bambuko dantų šepetėlį Nustatyti. Mūsų natūrali minkšta šerių šepetėlis yra pagamintas iš biologiškai ir daugkartinio naudojimo bambuko ir pakuotės taip pat yra 100% perdirbamas. Padėti sumažinti didžiulius kiekius atliekų, nustatytų plastiko šepetėlis pramonei. Mūsų Natūralaus bambuko dantų šepetėlį amatų ir medžiagų pranokti konkurencijos,po apdorojimo, paviršius mūsų dantų šepetėliai jaustis sklandžiau ir be atplaišų, kurios bus jums pakenkti, taip pat , jie yra atsparus vandeniui ir nėra lengvai mildewed. Natūralus dantų šepetėlis buvo išbandytas ir proved100% higienos,Papildomi minkšti šeriai pasiekia dantenų linija ir tarp dantų ir padeda valyti švelniai,šis šepetėlis yra pagamintas su BPA free šeriai,siekiant apsaugoti savo jautrias dantenas nuo kraujavimo arba braižymo,niekada nebus sužeistas, kaip jūs šepečiu savo dantis. Mums patinka šis ekologiškas dantų šepetėlis, ir mes tikrai jums bus. Tačiau, jei dėl kokios nors priežasties, jūs neturite jokių rūpesčių! Tiesiog siųsti jį atgal mūsų būdas grąžinti visą pirkimo kainą.

Kodėl pereiti prie bambuko ekologiška dantų šepetėlį?

Žemės Taršos Kiekvienais metais beveik 4,7 mln. svarų plastiko dantų šepetėliai pabaigoje į sąvartynus, kuris atnešė katastrofiškų taršos į žemę ,plastikiniai šepečiai, taip pat imtis bent jau daugiau nei tūkstantį metų degraduoja ,taigi Ne daugiau plastiko šepetėlis

BAMBUKO dantų šepetėliai Su apvalia Rankena, Pagamintas Iš Natūralaus Medžio, Bambuko. Ekologiškas Kiekvieną Minkšti Ekologiški dantų Šepetėlis Yra BIOLOGIŠKAI Ir KOMPOSTUOTI, Todėl Turi Mažesnį Poveikį Aplinkai.

Kodėl verta Rinktis bambuko dantų šepetėliai ?

Nėra Dirbtinių Spalvų

Eco-Friendly Recyled Veganų Dantų Šepetėlis

100% Biologiškai perdirbamos Pakuotės

BPA Free "Dupont" Nailono šeriai, jautrios dantenos

Natūralus Antibakterinis Biologiškai Bambuko Rankena

Earth friendly dovanos gimtadienio, Kalėdų, Kurie Gali Būti Naudojami Kiekvieną Dieną.

Atsiliepimai

Grįžti&Grąžinimo Politika

Mūsų politikos trunka 30 dienų. Jei 30 dienų dingo, nes jums gauti savo pirkinį, deja, negalime jums pasiūlyti grąžinamosios išmokos arba mainus. Prašome elektroniniu paštu mums turėtų problemų su bet kuriuo iš mūsų produktų. Mes manome, visi grįžta į nuopelnus ieškinį. Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, net jei 30 dienų laikotarpiu buvo viršyta, mes daugiau nei pasirengęs padėti, jei įmanoma.

Dėl pobūdis dantų šepetėliai mes negalime priimti grįžta individualūs šepetėliai, skirti higienos priežasčių.

Vežimas

Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

Prašome parašyti vardą, pavardę, pristatymo kontaktinį asmenį, gali atsitikti taip, kad jūs negalite gauti savo užsakymą bazę naujoji politika jūsų šalies.

Paprastai, mes turime prekių sandėlyje, mes galime išsiųsti jį iš 1 - 2 dienas,Jei mes ne siųsti iš 2 dienas, straipsniai gali būti išparduota.

Jei negavote prekės, ir jūs turite klausimą apie tai, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai

dydis 17
Medžiaga BAMBUKO
Feature9 Veganų Nemokamai Bambuko Dantų Šepetėlis
Feature5 Ekologiški Bambuko Dantų Šepetėlis
Elemento Tipas Dantų šepetėlis
Modelio Numeris 1068
Feature2 Vidutinio Kietumo Šerių
Funkcija ExiuBro Bambuko Dantų Šepetėlis
Šerių Bambuko anglis Šerių
Prekės Pavadinimas ExiuBro
Feature6 Veganų nemokamas Dantų šepetukas
Feature8 Daugkartinio Naudojimo Bambuko Dantų Šepetėlis
Feature7 Tvaraus Bambuko Dantų Šepetėlis
Feature4 Biologiškai Dantų Šepetėlis
Spalva Juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Kraft popieriaus langelį
Feature3 Ekologiškos dantų Šepetėlis
Kiekis 4
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai