Elektroninių Cigarečių Priedai Ecig mod 510 "PASIDARYK pats" Jungtis spyruoklinė 510 jungtis Mech Mod E Cigarečių Modifikacijos už vape

w46359

€1.14

-0.06

€1.20

-5 %

Nauja prekė

Naujas Mod "PASIDARYK pats" Jungtis spyruoklinė 510 jungtis su kintama pin Manhattan Mod E Cigarečių VV Modifikacijos GI2 IPV3 Vamo Mod Nauja versija spyruoklinė 510 jungties techniniai duomenys : 1. naudojamas prijungti bet purkštukai ir 510 baterija 2. nerūdijančio plieno & žalvaris medžiaga 3. naujas stilius su vielos jungtis, daugiau lengva "PASIDARYK pats" mod 4. nerūdijančio plieno spalvos, 5. puikiai pritaikytas 6. Dydis:22mm*12mm Mes didžiuojamės, kad suteikti jums mūsų pačių aukštos klasės 510 jungtis. savaiminio reguliavimo spyruoklinė centras pin, žalvario backer veržlė tvirtas ir saugus montavimas.Naujų ilgiau, center pin apdraudžia susisiekti su trumpiausią ir ilgiausią attys. Pavasarį buvo modernizuotos, siekiant padidinti standumo.Pagamintas iš Nerūdijančio plieno, Žalvario,ši jungtis yra puiki dėžutė modifikacijos ! Šis 510 Jungtis su kintama pin veiksmingai pleištus tarp akumuliatoriaus ir purkštukai mech mod. reguliavimas baterijos skyriaus ilgis reiškia, kad jūs galite reguliuoti sraigtiniai žemyn gylis purkštukai. Ji gali priimti visus rėžtuvės nereikia daryti bet kokio tipo rankinis reguliavimas arba topper ar APV centre paštu. Šiuo konkrečiu versija, visa viršutinio dangtelio, kuris apima 510 temas, ego temas, ir grožio žiedas temas, taip pat spyruoklinė centras pin yra vienas vienetas.

Žymos: Elektroninių Cigarečių Priedai, Buitinė Technika, Pigios Elektroninių Cigarečių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, 510 "pasidaryk pats" jungtis, 510 jungtis, 510 "pasidaryk pats"

Suderinama Modelis 510
Modelio Numeris E-XY Mod 510 "PASIDARYK pats" Jungtis
Prekės Pavadinimas E-XY
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas "PASIDARYK pats" spyruoklinė Jungtis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai