60cm PCI-E Riser 008s 007s 006 007 006c Express 1X 4x 8x 16x Extender USB Stovo Adapteris Kortelės SATA 4pin 6pin už BTC Kasybos GHMY

w46507

€3.35

-0.68

€4.03

-16 %

Nauja prekė

Nauja PCI-E Riser 008s 007 007s 006 006c Express 1X 4x 8x 16x Extender PCI-E USB Stove 008S Kortelės Adapteris SATA 15pin už BTC Kasybos Miner

Aprašymas:

Grafika maitinimo naudojant 4 kietojo kondensatoriai, saugesnė, efektyvesnė ir labiau praktinis

Perdavimo automobilio su didelis 4PIN,6PIN,SATA15PIN sąsaja, prijungti prie elektros maitinimo šaltinio, gali tinkamai dirbti, kad grafika kortelės nepriklausoma nuo pagrindinės plokštės, siekiant sumažinti naštą plokštė valdyba

Kortelės lizdas yra teisinga kryptimi, siekiant palengvinti 2U važiuoklės, elektros instaliacijos, naudoti originalus lizdas kortelės jungtis, grafikos plokštė ir jungtis kontaktų geriau

PCI-E jungtis, naudojama daugiasluoksnė, ekranuoti laidai, ilgiausiai gali būti prijungtas prie 3M be signalo slopinimas

USB kabelis yra minkštas ir stabilus, lengvai sekti, grafika kortelės gali būti pateikiami ne bus

Lizdas įrengtas su fiksuota sagtis, patogiau pašalinti grafikos kortelės ir stacionarių grafika kortelės, grafika kortelės bus nepriklauso nuo lizdo

Specifikacija:

Sąsaja: USB3.0

Linijos ilgis: 1.9 ft /0,6 m

Duomenų perdavimo greitis 1000 (MB / s).

Techniniai duomenys:

Grafika maitinimo naudojant 4 kietojo kondensatoriai

Perdavimo automobilio su didelis 4PIN,6PIN,SATA15PIN sąsaja

Kortelės lizdas yra teisinga kryptimi, siekiant palengvinti 2U važiuoklės, elektros instaliacijos

PCI-E jungtis, naudojama daugiasluoksnė, ekranuoti laidai, ilgiausiai gali būti prijungtas prie 3M be signalo slopinimas

USB kabelis yra minkštas ir stabilus, lengvai sekti, grafika kortelės gali būti pateikiami ne bus

Pakuotė:

1 x PCI-E 16X Adapteris

1 x PCI-E 1X Stove Valdyba

1 x USB 3.0 Kabelis

( Kortelės lizdas išsiųstas atsitiktinai)

Pastabos:

Tai ilgiklis yra už plokštė PCI-E lizdas, (1X, 2X, 4X, 8X, 16X). Prašau įjunkite, diskelis maitinimo laido, kai jį naudoti. PCI-E išplėtimo kabelis turi būti susmulkintos, kai kompiuterį ir tada prijunkite laido, pažymi, reikia skaityti, kai naudoti!

Vielos yra individualus, prašome ne tik kištuko į ne bus!

Kai įterpimo linija, kryptis turi būti aiškūs, nejunkite ir įdėkite kompensuoti, siekiant užkirsti kelią įrašyti įranga; įjunkite prietaisą pirmą kartą, ir tada prijunkite linijos, siekiant išvengti pernelyg didelės jėgos lizdas kištukinis lizdas pertraukos.

Dviejų branduolių grafika rekomenduojama naudoti seną laidą, plokštė yra 16X, taip pat rekomenduojama senas laidas!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 24 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.reefaquarium.lt!

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, kortelės sata, PCI-E Riser, Sata 4pin

Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris pci-e express 1x iki 16x
Funkcija 4
Funkcija 1
Prekės Pavadinimas centechia
Sąsaja 4 PIN 6 PIN 15 PIN
Pakuotė No
Funkcija 2
Tipas PCI-E Riser

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai