Automobilių skėtį nuo saulės Priekiniai Galinio Stiklų Lipdukai Lipdukai "Hyundai" Citoren "Chevrolet " Škoda", "Toyota" ir "Ford" Mazda "NISSAN", "Mitsubishi " Audi"

w4678

€2.58

-1.27

€3.85

-32 %

Nauja prekė

Automobilių skėtį nuo saulės Priekiniai Galinio Stiklų Lipdukai Lipdukai "Hyundai" Citoren "Chevrolet " Škoda", "Toyota" ir "Ford" Mazda "NISSAN", "Mitsubishi " Audi"

Techniniai duomenys: Dydis: 51.18*8.26 colių Medžiaga: PVC ir Naujų KK Metarial Spalva: Juoda Automobilio modelį: Hyundal Privalumai: Karštį, atsparus Vandeniui, Automobilių Apdailos Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Puikus apdailos ir apsaugos jūsų automobilį. Padaryti jūsų automobilis atrodo labiau patrauklus ir gauti daugiau dėmesio, dėl kelių Ilgą gyvenimą paslauga, atspindinčios spalvos lipdukas yra ne nyksta ir šviesus. Ateis su automobilių klasės lipnia juosta ant nugaros, šono, lengva įdiegti ir stiprių klijų savybes. Lipni, nulupkite ir klijuoti,lengva įdėti savo automobilį. Instrukcijos: Prašome išvalyti taikinio paviršių, kol jūs jį naudoti. Tada įklijuokite jį kur jums reikia, kuris yra lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir klijuoti. Lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių, taip, tai bus ilgalaikis metus Pakuotės turinys: 1 vnt Automobilių lipdukas Nuotraukos:

Atsiliepimai: Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. Paliksime teigiamų atsiliepimų jums laišką. Susisiekite su mumis elektroniniu paštu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums spręsti problemas kaip galima greičiau.

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Medžiagos Tipas PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas "HYUNDAI"
Kategorijos Lipdukai
Lipdukas Rodymas Priekinis Stiklas
Dizainas Žodžius
Elemento Aukštis 8.26inch
Elemento Tipas Lipdukai
Modelis Automobilio Logotipas
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Elemento Ilgio 51.18inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai