Valentino Dienos Dovana Meilės Atvirukas Pommemorative Kortelę "PASIDARYK pats" Oda Meilės trimatis Pakvietimo Šalies Prekių

w46968

€1.03

-0.17

€1.20

-14 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Rankų darbo "PASIDARYK pats" dizainas: Šis romantiškas ir elegantiškas kortelės yra pagamintas iš odos ir trijų dimensijų projektavimo meilės, kaip ir sutuoktinių meilės, širdies ritmo jausmas. Romantiška dovana ar suvenyras.

2、Nustebinti Savo Meilužio: elektrokardiograma-kaip dizainas rodo, kad jūs turite visada jaučiau, kad jūsų meilužis, sukurti šiltą akimirką.

3、Asmeninį Dizainas: tuščių papildomas puslapis, jūs galite parašyti savo šiltas pageidauja, informacija ir pastabos, nepakenkiant vidaus dizainas.

4、Tinka Visoms Progoms: nėra tekstas į atminties kortelę, tinka Valentino Dieną ar mylimojo gimtadienis, jubiliejus, vestuvės, ar tiesiog todėl, kad jums patinka.

5、Atkreipkite Dėmesį: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Specifikacija:

Dydis: apie 10*15cm/3.94*5.90 į (dydis nuo sofos)

Medžiaga: baltas kartonas + odos pleistras

Naudojama: Valentino Diena, su gimtadieniu, atostogų atvirukai, vestuvių pakvietimai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Valentino Dienos atvirukas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: Atvirukai Ir Kvietimai, Namai Ir Sodas, Pigūs Atvirukai Ir Kvietimai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Atvirukai Ir Kvietimai

Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Valentino Dienos Dovanų Kortelės
Medžiaga
Muzika No
Stilius Augintiniai
Atostogų Valentino Dieną
Drop laivyba Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Lankstymo Tipas
Rinkinys Tipas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai