5/10 Vnt. Vištienos Geriamojo Taurės Automatinė Girtuoklis Vištienos Finansuojančiojo Plastiko Paukščių Vandens Geriamojo Puodeliai Lengva Montuoti Su Varžtais

w47076

€1.72

-1.15

€2.87

-40 %

Nauja prekė

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse. Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką. Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu. Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes. Dėkojame už jūsų supratimą. Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Aprašymas: * 1. Medžiaga: ABS * 2. Matmenys: 8 x 4 x 3.2 cm Pakavimo sąrašas: vandens puodelio* 5 arba vandens puodelio* 10 Funkciją renginiai: * 1. Varžto sriegio tiesiai į T-formos vamzdelis lengvas montavimas. * 2. Jis yra pagamintas iš ABS medžiagos, turi ilgą tarnavimo laiką, yra draugiškas aplinkai ir atsparus mažėja. * 3. Pagal tvirtinimo tipą nuimamas vandens dubenėlis yra lengvai valomas, pakeisti ir neteršia vandens šaltinis. * 4. Geltona sukelti jungiklis neleis vandens srauto prieš paukščių peck, taupymo kiekvienas vandens lašas. * 5. Sandarinimo guminis žiedas gali išvengti vandens nutekėjimo. Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: Šėrimo & Laistymo Prekės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šėrimo & Laistymo Prekės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šėrimo & Laistymo Prekės

Tipas Ūkio Gyvūnai
Medžiaga Plastikiniai
Ūkio Gyvūnai Tipas Vištiena
Modelio Numeris JJ194506

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai