GreeOn Ekologinių Daugkartinio Naudojimo Daržovių, Vaisių Krepšiai - Reutilisable Medvilnės Tinklelio Audinio, Ekologiškos Nulio Atliekų Gaminti Laikymo Maišelis

w47222

€2.42

-1.19

€3.61

-32 %

Nauja prekė

----- GreeOn Ekologinio Projekto -----

GreeOn ekologiškos Daugkartinio naudojimo Pagaminti Maišeliai - Ne Plastiko - Nulis Atliekų, ekologiškos Medvilnės Tinklelio Gamina Daržovių Maišelį galima Skalbti (su Raišteliu & Taros svorio) Apsipirkti ir Sandėliavimo Laikyti Žalioji Mūsų Planeta Mažus, Smart Dienos Sprendimai! - Mūsų tikslas yra sukurti tvarių produktų, kad nereikia atimti iš aplinkos, bet ir padės skatinti žaliąją sveiką planetos. Eko-sąmoningas sprendimas, siekiant sumažinti pakartotinio naudojimo pagaliau atvyko. Jūs galite naudoti šiuos maišelius vėl ir vėl, ir padėti pakeisti milijonų plastiko pagaminti maišeliai, kasmet suvartojama. - Mes taip pat tikime, kad perkant mažiau daiktų, kad būtų geriau. Geresnės kokybės, geriau aplinkai, ir geriau mūsų sveikatai.

Vienas, Kad Apima:

1pcs daugkartinio naudojimo saugojimo krepšys.

Skalbimo PASTABA:

1)siūlome rankų plovimas šie medvilniniai maišeliai, nes iš nerūdijančio plieno sagtimi. Tai gali sukelti žalą Energiją Taupančių priekiniai krautuvo plovimo ir džiovyklės su stiklo durų. 2)Medvilnės tinklelio medžiagos gali būti šiek tiek sumažintas po plovimo, bet jis neturės įtakos naudojimas, nes audinys yra ištraukiama & bus išplėstas, kai naudojamas. Už Trapumą atrodo, mes rekomenduojame plauti juos šaltame vandenyje (Žemiau 30 ° C), išlyginti į butą, ir išdžiūti ore.

Atnaujinti Funkcinis "PASIDARYK pats" Srities ↓↓↓

- Viduryje kiekviena ju pagaminti maišeliai yra kokybės grynos tuščią drobulę(4-Šoninių siūlių, 8 x 8cm) produkcijos kainos/brūkšninis kodas scannable aplinkosaugos ¾enklelis, arba galite tiesiog naudoti juos pagal savo daiktus, ji yra visiškai tuščią erdvę galite naudoti savo vaizduotę, kad geriausia naudoti šie maišeliai.

Išsaugoti Gana Penny Maisto produktų ↓↓↓

- Skirtukus su taros svorio, gali būti tikrai patogu, tiek metriniai ir imperiniai svoris sąrašo, lengvai kasininkai kilimo maišo svoris. (Dėl rankos-cut & rankomis siuvami, faktinis svoris gali būti labai nedidelis klaidos, bet per priimtiną naudojant diapazonas )

Naudokite jį 3000 kartų ↓↓↓

- Šių ecofriendly daugkartinio naudojimo maišeliai, pagaminti iš natūralių kanapių, medvilnės, nonplastic, netzero, perdirbto, darnios ir biologiškai. Dukart susiuvami siūlės + Tampri medžiaga užtikrina, kad jie stiprus, kad turėti sunkiausios gaminti. Metalo cordlock + Patvarus raišteliu gali užtikrinti maišelį uždaryti. Nuplaukite juos šaltu vandeniu, sklandžiai atlikti ir išdžiūti ore.

Mes Padaryti Lengvai Jums ↓↓↓

- Šių Vegetaras Maišeliai turi didelių dydžių (11 x 18"), Vidutinis (11 x 14") ir Maži (8 x 11"). Kelių dydžių variantai tinka visų skirtingų rūšių šviežių gaminti ir kaip avokado vaisių, obuolių, morkų, kopūstų ir salierų. Mažesnio dydžio, puikiai dėl darbo valandų skaičių verta vaisių, didelės rankinės tikrai pakankamai didelis su rankena didžiausia daržovių. (Atidarymo yra trumpas pusėje maišeliai. Gali būti lengviau uždaryti visą kelią su ilgiau gaminti)

Daugelis Naudoja Įmanoma ↓↓↓

- (1) Saugoti ne lapinės daržovės ir vaisiai, šaldytuvas ilgesnį laiką, pynimas leidžia daug oro srauto, ne nerimauti, greitai sugadinami, kad įvyko su plastikinius maišelius. (2) Parduotuvė batai ir pakabinti juos ant sienos, išsaugoti erdvę, išlaikant jų kvėpavimą. (3) Jie taip pat puikiai, kaip daugkartinio naudojimo užkandis krepšiai pareikšti sumuštiniai, apsiaustas & pietūs kartu į darbą, mokyklą, ir į keliones & išvykas. (4) Rūšies derliaus išvaizdą, neutralios spalvos, kad atitiktų bet kurios virtuvės dekoro.

Žymos: Bags & Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Bags & Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Bags & Krepšiai

Medžiaga Augalų Pluošto
ekologinė Daugkartinio naudojimo
produkto pavadinimas Medvilnės Vaisių Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Medvilnės Gaminti Laikymo Maišelis
Stilius Klasikinis
Ekologinio draugiškas Zero Waste

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai