AddFavor 4Pc Bauda Smėlis Sponge Nagų Buferiai, Manikiūro Įrankis Nagu Failų blokavimo Nagų lako, Putų švitriniu popieriumi EVA Nagų Failą, Buferiai

w47356

€1.23

-0.66

€1.89

-34 %

Nauja prekė

AddFavor 4Pc Bauda Smėlis Sponge Nagų Buferiai, Manikiūro Įrankis Nagu Failų blokavimo Nagų lako, Putų švitriniu popieriumi EVA Nagų Failą, Buferiai, Nagų Filrs, Nagų Buferis, Nagų Poliravimo Įrankiai

Apie LAIVYBOS:

Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.

-Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje.

-Brazilijos ir kai kurias Pietų Amerikos Šalis būtų 25-60 dienų, nes vietos papročius. Per užimtas laivybos sezonus, tai užtruks apie 35-90 dienų.

Apie Nemokamas Pristatymas, Jei jums pasirinkti nemokamą siuntimo būdą, sekimo numerį nesiūlys stebėjimo informaciją. 1.Jūs negalite kelio detalių pristatymas . Pristatymas trunka apie 30-60business dienų . Prašome būti kantriai palaukite už užsakymą . Neprašome ", jei mano, kad !" tiesiog nuolat laukia :) 2. Prašome suprasti, kad gali vėluoti bet laivų avarijų atsitikti . jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50days ,jums reikia paprašyti pardavėjo, kad pratęsti užsakymo laikas jums . Svarbu :.Mes ne sveiki ginčą laivybos nedelsiant. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

PASTABA:

1. Pristatymo laikas Pastaba: Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

2. Kai gavote siuntinį, Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

3. PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti",equaling neigiamų atsiliepimų. jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jei yra anythimg mes galime padaryti, u, pls nedvejodami kreipkitės į mane. Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Nagų Dildeles & Buferiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dildeles & Buferiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dildeles & Buferiai

produkto pavadinimas Nagų Buferis, Nagų Poliravimo Blokas, Nagų Poliravimo Priemonė, Nagų Failą
Funkcija Nagų Poliravimo Failą, Stiklo Nagų Failą
Medžiaga Nagų Failą, Buferis, Nagų Buferio Stiklo
dydis Various Sizes
Manikiūro Įrankis, Pedikiūro Įrankis, Nagų Grožis, Manikiūras, Nagų failą Nagų lakas
Nagų Padavimo, Nagų Kirpimas, Nagų Poliravimo Failą, Nagų Poliravimo Buferis
Nagų Failą Kruopos 100 / 180 Kruopos Nagų Dildeles, 220 Akių Nagų Dildeles,
Prekės Pavadinimas addfavor
Elemento Tipas Nagų Failą
Kiekis 4 Vnt. / daug
Įtampa None
Modelio Numeris AFBBTSL003
nagų buferio blokas Nagų Failą Buferio Blokas, Nagų Šlifavimo Popierius, Nagų Įrankis
Kilmės KN(Kilmės)
Nagų Dailės Dekoravimo Įrankių Priedai Nagų Įrankių Priedai, Nagų "PASIDARYK pats" Įrankis,

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai