20/50*152cm 6D Automobilis "PASIDARYK pats" Stiliaus Didelis Blizgus Anglies Pluošto Vinilo Įvyniojimas Kino Motociklo Automobiliai, Automobilių Lipdukas Lipdukai Priedai

w47392

€2.21

-1.24

€3.45

-35 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas:

*1.Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, atsparus vandeniui, saulės, lygaus paviršiaus, stiprios tamprumas, ilgaamžiškumas ir kt.

*2.Lengvas, stiprus, plonesni, labiau lanksti ir tampri (tai gali būti ilgos, laisvai nuo šildymo ir bus ne trauktis po to, grįžtant prie normalios temperatūros), jis gali parodyti, idealus tortuosity nedideliu lanku paviršiaus, ir išlyginimas jėga yra patvarus.

*3.Visas filmas yra įterptas, nr. sujungimas, neturi siūlių, jokių pėdsakų, su oro pagrindinių, nereikia nerimauti dėl burbuliukų.

*4.Lengva išardyti, jokios žalos dažų metu arba po įdiegimo.

*5.Lengva įdiegti su sauso naudojimo metodą.Šilumos ginklą ar namų ūkio džiovintuvas formavimas yra būtinas.

Techniniai duomenys:

Tipas: 6D Anglies Pluošto Vinilo Spalvos Keitimas Plėvele

Medžiaga: Vinilas

Spalva: Juoda/Sidabrinė/Mėlyna/Raudona/Pilka

Didelis Dydis: 50*152cm/19.7*59in

Mažas Dydis: 20*152cm/7.9*59in

Pakuotė :

1 * Automobilių Lipdukas

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Patarimai

▶ Grąžinti :

Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▶ Atsiliepimai :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus! Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo. Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Modelis OEM
Medžiagos Tipas Vinilo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 50cm
Kategorijos Lipdukai
Dizainas Spalvos Keitimas
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Ilgio 152cm
Spalva Juoda/Sidabrinė/Mėlyna/Raudona/Pilka
Elemento Tipas Lipdukai
Modelio Pavadinimas QM206961
Elemento Aukštis 50cm
Tipo Lipduku Durų Rankena
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Plotis 50cm
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai