(25 Metrų) 5/8" 16mm Dvigubo Veido Satino Kaspinas, Juosta Aukštos Kokybės Poliesterio dvipusės Juostelės "PASIDARYK pats" Namų Tekstilės Amatų 010508

w47765

€3.02

-0.76

€3.78

-20 %

Nauja prekė

[Produkto Pavadinimas]: Aukštos Kokybės Dvigubo Susiduria Su Satino Kaspinu. Abi pusės yra satino ir blizgus. Šie yra pagaminti iš 100% polyster, kurie yra tankus ir storas audinys, NE tų pigius plonos satino medžiagos. Ką jūs juos naudoti, kad lankai ar prisiūti juos ant drabužių, kaip apipjaustymas, arba kai kita projektus, jie bus daug geriau, nei tų pigius satino juostos. Jei jūs ieškote storas, tankus ir blizgus satino juostelės, tai tik tai, ko jums reikia.

[Dydis]: Šis sąrašas yra 16mm, tai 5/8 colio. Mes tiekiame dydžių 3/6/9/13/16/25/38/50/100mm. Galite spustelėti saitus pirmiau juos rasti.

[Spalva]: Prieinama 42 vientisų spalvų, kurios yra populiariai naudojamas.

[Kiekį ir Pakavimo]: Kiekvienos juostelės bus susukti į ritę ritės, tai gali laikyti juostelės geros būklės ir jie nebus fall apart net ir po ilgo transportavimo būdas. Jums nereikia nerimauti, ir jie nebus gauti, susivėlęs, kai juos gaunate.

[Prašymas]: Naudojamas dovana vyniojimo, projektus ir vestuvių raštinės reikmenys. Medžiaga-100% poliesteris, tai galima skalbti, ironable ir patvarus, todėl jie taip pat yra puikus naudoti ant drabužių. Plačiai taikomos lankai padaryti, aprangos apdailos, drabužių priedai ir pan.

[Spalvų Variacijos] : Visi mūsų juostelės būna įvairių ir ryškių spalvų, ir visos nuotraukos yra paimtos iš realaus produktai, ir mes aprašyti spalvos, kaip parodyta paveikslėliuose. Tačiau dėl šviesos poveikio ir skirtingų monitorių, spalva gali šiek tiek skirtis, prašome suprasti. Jei jums reikia, kad atitiktų spalvos, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime padėti. Ačiū!!

Mes tiekiame 3/6/9/13/16/25/38/50/100mm, jūs galite spustelėti ant "Pirkti Dabar" eiti į išsamus gaminio puslapį.

Žymos: Juostelės, Namai Ir Sodas, Pigūs Juostelės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, kaspino juostelės, 25 kiemas, susidūrė su satino kaspinu

Audinio Tipas SATIN
Technics NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga 100% Poliesteris
Rinkinys Tipas No
Stilius Dvigubo veido
Tipas Didmeninės No
Plotis 5/8"
Spalva 42 Spalvos
Naudojimas Dovana Vyniojimo
Modelio Numeris 010508

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai