Plastiko Suvirinimo Strypai 200mm Ilgis ABS/PP/PVC/PE Suvirinimo Lazdos 5x2mm Plastiko Suvirintojas 8pcs

w47878

€1.64

Nauja prekė

PVC naudojimas: naudojamas kaip žemyn vamzdžio, geriamojo vandens vamzdžių, viela korpuso ar laiptų turėklai. Į calendered lakštai yra sutapdintas ir karšto butu formą sunku lakštai įvairių storių. Lapas gali būti supjaustytas į norimos formos ir tada privirinti prie įvairių chemiškai atsparus rezervuarų, kanalų ir laivų naudojant PVC elektrodai, naudojant karštą orą.

ABS naudoti: didžiausia taikymo sritis, ABS dervos yra automobilių, elektroninių prietaisų ir statybinių medžiagų. Automobilių sektoriuje yra daug komponentų, tokių kaip automobilių skydus, eksterjero plokštės, vidaus apdailos plokštės, valdymo plokštės, garso plokštės, durys, spynos, buferiai, ir ortakiai. Elektros prietaisai, jis yra plačiai naudojamas šaldytuvai, televizoriai, skalbimo mašinos, oro kondicionierių, kompiuterių, kopijavimo aparatų ir kitų elektroninių prietaisų. Kalbant apie statybines medžiagas, ABS vamzdis, ABS santechnikos ir ABS dekoratyvinis valdyba yra plačiai naudojami statybinių medžiagų pramonėje.

PP naudoti: Tipinės taikymo diapazonas Automobilių pramonėje (daugiausia naudojant PP su metalo priedai: sparnai, ventiliacijos vamzdžiai, ventiliatoriai ir kt.), priemonės (indaplovė, durų linijinės, džiovintuvas ventiliacijos vamzdžių, skalbimo mašinos rėmas ir dangtis, šaldytuvo dureles), Pagalvėlės ir kt.), vartojimo prekių (vejos ir sodo įrangą, pavyzdžiui, žoliapjoves ir purkštuvus ir kt.).

PE naudoti: plėvelė, konteineriai, kasdienio būtinumo ir pramoninių tuščiaviduriai, talpyklos, vamzdžiai, kalendorius diržai ir ligatūros pakavimo, lynai, žuvų tinklus ir audimo pluošto, laidų ir kabelių, ir kt.

Žymos: Suvirinimo Strypai, Įrankiai, Pigūs Suvirinimo Strypai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Suvirinimo Strypai

Ilgis 20CM
Prašymas už plastmasės litavimas
Darbinė Temperatūra Standartas
Suvirinimo Srovės Standartas
Kiekis per daug 8 Vnt.
Formos 2 etapas.5x5.0mm
Spalva Juoda/Balta
Modelio Numeris 2.5x5mm
Medžiaga PP/PPR/ABS/PE
Darbinė Srovė Standartas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai