Anti-Spazmų Piršto Reabilitacijos Pagalbiniai Pirštinės Piršto Įtvaras Atkūrimo Rankena vertės Sumažėjimo Fitneso įranga su šlapia danga

w48061

€2.70

-0.81

€3.51

-23 %

Nauja prekė

Savybės:

1 Šis reabilitacijos piršto pagalbiniai pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės elastingas audinys ir yra minkšti ir patogūs, nepažeidus odą ir raumenis, rankas.

2 reabilitacijos piršto pagalbiniai pirštinės yra skirtos su penkis pirštus atskirai, kad būtų užkirstas kelias piršto spazmus ir yra geras reabilitacijos pacientams, sergantiems rankos spazmai arba lengvas paralyžius.

3 Ši reabilitacijos pirštinės yra kablys ir kilpa užtrauktuku ant riešo, kuris sandarumą galima reguliuoti pagal individualius poreikius ir žaisti slydimo atspari vaidmuo mokymo srityje.

4 Ši reabilitacijos pirštų pirštinės yra skirtos laikyti kablys ir kilpa užtrauktuku ant rankos. Kai naudojamas, kablys ir kilpa užtrauktuku bus perduoti per plastikinės sagtys. Pagal atitinkamą elastingumą, ranka bus nustatytas, siekiant išvengti nukrypimų.

5 Šis reabilitacijos pirštų pirštinės tinka tiems, kurie negali sukandimas arba turėti savo kumščiais per reabilitacijos mokymo ar fizinės terapijos, pavyzdžiui, rankų ir sąnarių reabilitacijos pacientams, senyvo amžiaus žmonėms, insulto pacientams, sportininkai ir t.t. Tai yra geras pasirinkimas už juos daryti sveikatos atkūrimo.

6 Šios pirštinės gali būti naudojamas kartu su dviračių, skriemulys žiedas treniruoklius, vaikštynių, ji yra gera padėti paralyžiuota.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Stretch Audinys

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Tipas:Piršto Įtvaras

Stilius:Sportinės Pirštinės

Dydis:10x10x10cm

Spalva:Juoda

Savybės:Stabdžių Spazmų,Neslystantis,Reguliuojamas

Tema:Sportas

Modelio Tipas:Spausdinti

Pakuotė:

1x reabilitacijos pirštų pirštinės

Žymos: Rankiniai Spaustuvai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Rankiniai Spaustuvai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Rankiniai Spaustuvai

Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Pirštu Vertus Atkūrimo Rankena
Funkcija Raumenų Relex Aparatai
Modelio Numeris Rankų vertės Sumažėjimo įrankis
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 12cm (5.91in x 4.72in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai