HiDANCE PD protokolo tipą-c įkroviklio PD2.0 automatinis įtampos detektorius 5V9V12V15V20V už xiaomi PD įkroviklis, sukelti Ilgalaikio įtampa

w48553

€3.28

-0.82

€4.10

-20 %

Nauja prekė

PD3.0 protokolo srovė sukelti

Automatiškai parduotuvė srovė model No:PD3.0-R

Šis produktas gali padėti PD3.0 suderinama 2.0 protokolą. Siunčiant PD protokolo PD įkroviklio arba PD galios banko ir kitų PD įranga, ji gali sukelti 5V/9V/12V/15V/20V greita įkrovimo įtampa dėl įvairių senėjimo bandymų gera, ar Bloga kokybė , identifikavimo įtampos ir srovės galia.

== Instrukcijos ==

Įveskite TIPAS-C įėjimo vyrų ar moterų, kad jūsų PD įkroviklio įkrovimo PD galios bankas ir kt. Jei PD protokolo rankos paspaudimas yra sėkmingas, GERAI šviesą uždegs. Galite siųsti protokolo įtampos(Pvz.5V/9V/12V/15V/20V) įvairių įrankius spustelėję mygtuką, ilgai paspauskite, arba dukart spustelėkite. PD protokolas išsiunčiamas iš eilės; galia-off gali įsiminti dabartinis įtampos vertę ir turn-by-turn " režimą, o kitą kartą įjungus diktofoną, paskutinis atmintis yra pakrautas, ir pakrautas palengvinti didelės apimties tyrimai ir senėjimo gamybos, tokiu būdu didinant gamybos efektyvumą.

== Skydelis įžanga ==

A/A1. Tipas-C Įvestis (USB, C įėjimas, PD įkroviklio arba PD, maitinimas)

B. GERAI! Šviesos: Ši lemputė, nurodanti, kad PD protokolo transliacijos duomenys yra sėkmingai gavo, ir protokolą rankos paspaudimas yra sėkmingas.

C. Skaitmeninis vamzdžio ekrane, Kai išėjimo nėra apkrovos, tik įtampa yra rodomas. Kai produkcija yra apkrova, įtampos ir srovės rodomi iš eilės.

D. USB išėjimas (gali būti prijungtas prie apkrovos)

E. V-function " mygtuką, spustelėkite siųsti įtampos pavarą protokolą, du kartus paspauskite arba palaikykite paspaudę yra siųsti 20V-15V-12V-9V-5V PD sukelti protokolo eilės

F. Spustelėkite norėdami pridėti įtampos protokolą, dukart spustelėkite arba ilgai paspauskite siųsti 5V-9V-12V-15V-20V PD sukelti protokolas, savo ruožtu,.

Patarimas 1: Šį kartą, power-off memory funkcija buvo pridėta prie tikslui, greitai modeliavimo testas gamybos linijos masinės gamybos greitojo įkrovimo įranga. Tai yra, matavimo režimas yra įsimenamas atminties, ir atminties duomenys yra vadinamas kitą kartą. Automatiškai įveskite tą patį prieš režimą, kuris gali gerokai sutrumpinti bandymų metu mažinimo žingsnis ir gerinti gamybos efektyvumo bandymo Patarimas 2: Šį kartą pridėta speciali įtampa, atminties funkcija, tai yra, įtampos vertę, kad jūs rankiniu būdu po maitinimo išjungimas, kai kitą kartą jūs vėl pagyvinti sistema paskambins, anksčiau saugomi protokolas ir įtampos duomenų, pažangi automatinė atitinkamo protokolo įjungti, ar Per pastaruosius saugojimo tos pačios įtampos vertę, greitai įkraukite prietaisą galima naudoti įtampos vertę, sukelta priemonės, kaip maitinimo kitus prietaisus, žinoma, adapteris gali būti visiškai pakeistas, kai bendra galia yra įsitikinusi), kad tuščiosios eigos Įkrovimo įrangą, taip pat gali būti naudojami kaip ekologiška paraiškos dėl kitų energijos šaltinių. Identifikavimo PD įkroviklio įtampa (5V9V12V15V20V)

5V Sukelti Įtampą

9V Sukelti Įtampą

12V Trigger Įtampa

15V Sukelti Įtampą

20V Sukelti Įtampą

Žymos: Priemonė, Dalys Ir Priedai, Įrankiai, Pigūs Priemonė, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Priemonė, Dalys Ir Priedai

Paramos sąsajos išvesties USB
Išėjimo Tipas 5V9V12V15V20V
Bandymo įtampa Taip
Bandymo srovė Taip
Indikatoriaus Lemputė Mėlyna indikatoriaus lemputė
Atminties Įtampa Taip
Susitarimas Dėl Paramos PD Protokolas
Paramos įvesties sąsaja TIPAS-C
Ekranas Raudona ekranas skaitmeninis vamzdis
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris PD2.0-Trigeris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai