Qualcomm 3.0 universal mobile usb kroviklis greito įkrovimo usb kištuko + Tipo C/micro kabelis Samsung", "Huawei", Xiaomi

w48688

€3.98

Nauja prekė

UNIVERSALUS greito įkrovimo kroviklis 3.0 + USB tipo C / MICRO USB

-Greitai įkrauti. Iki 80% įkrauti savo prietaisus vos 35 minutes. Apkrovos greitis 4 kartus didesnis nei standartinis. Greitai Įkraukite lustas leidžia optimizuoti kroviniai iš jūsų įrenginių iki galo. Pasirinkite, kokio tipo kabelis suderinamas su jūsų prietaisai, micro USB arba c tipo

-Tai Įkrovikliai Suderinamas su visais rinkoje prietaisus . Tai Qualcomn 3.0 ir turi 3.1 greito įkrovimo per USB jungtį standartas.

-Jis yra gražus juodas, minimalistinis ir modernus dizainas. Priemoka ieškoti įkrauti savo mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ir kitus prietaisus.

-Built-in Chip, siekiant užtikrinti teisingą įkelti visų jūsų įrenginių ir išvengti perkaitimo.

-1 USB išėjimas 3.1

-Įėjimas: 140V-240V 50-60Hz 0.5 A

-Išėjimas: 5V/3A 9V/2A 12V/1.6 A(maks.)

-Suprojektuoti ABS

-Saugumo Lustas

-Suderinti kabelio ilgis: 1,5 m

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, jeigu jis vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jums patikrinti, kad laivybos nurodėte teisingą adresą, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma atlikti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar su elementą, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Krovikliai

Maitinimo Šaltinis USB
Maks. Išėjimo Galia 15W
GaN No
Prekės Pavadinimas Qualcomn
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Qualcomm Greitai Įkrauti
Tipas Kroviklis & Maitinimas
Išvesties Sąsaja C TIPO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai