Priedai už BMW Vairo LOGO Cap Apima Lipdukai, Decal Bling Interjero Skydeliai Dekoracijos 3 4 5 6 Serijos X3 X5 Kristalų

w48865

€3.21

-0.91

€4.12

-22 %

Nauja prekė

Bling Bling Kristalų Dekoracija VISŲ BMW vairas logotipas

Produkto parametrai

Tinka VISIEMS BMW vairas logotipas

Dizainas pagal nekilnojamojo transporto priemonės

Aukštos kokybės Cinko lydinio ir čekijos krištolas, patvarus ir gražus.tinka prie transporto priemonės puikiai.●Tikrasis spalva gali skirtis nuo nuotraukos dėl fotografavimo aplinką ir kampas.

LENGVAS MONTAVIMAS

Tiesiog klijuoti bžūp ant vairo logotipas su dvipuse derva, lengva įdiegti ir nuplėšti be jokių pėdsakų.

DUK

Kaip aš galiu gauti stebėjimo informaciją?

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius/Yanwen Ekonomikos Oro Paštas/4PX Singapore Post OM Pro neteikia sekimo informaciją, jeigu jums reikia geriau paslaugos stebėti krovinių informaciją, prašome pasirinkti kitų logistikos mothod, kaip ePacket ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas ir t.t.

Kas yra laivybos data ?

Kai jums padaryti užsakymą, mes išsiūsime jums, kaip greitai, kaip įmanoma! Mūsų produktai bus tikrinami prieš išsiuntimą, ir mes išsiųsti prekes per interneto laivybos metodą rekomenduojama www.reefaquarium.lt, savo teisių ir interesų, bus užtikrinta.

Žymos: Automobilių Interjero Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Interjero Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Interjero Lipdukai

Lipdukas Rodymas Vairas
Prekės Pavadinimas ZOGO
Modelis visiems BMW
Spalva sidabro/Aukso
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai