650nm 5mW Raudonojo Taškas / Linija / Cross Lazerinio Diodo Modulio Vadovas Stiklinis Lęšis Focusable Pramoninės Klasės

w49405

€0.41

-0.11

€0.52

-21 %

Nauja prekė

Šis produktas saitą turi tris galimybes, kurios yra siunčiamos pagal jūsų pirkti funkcijos.

Išėjimo Galia : 5mw

Bangos ilgis : 650nm

Darbinė Įtampa : 3~5V

Darbinė Temperatūra : +10 ~ +40C

Lazerio Formos:Taškas / Cross / Line

Matmenys : 12*12*40mm

5V / 3V lazerio galvutė lazerio diodas (dot-formos vario puslaidininkio lazerio vamzdelio išorinis skersmuo 6MM

Raudona teigiamas elektrodas ir juoda neigiamas elektrodas

Bangos ilgis: 650NM Galia: 5MW Išorinis skersmuo: 6MM

5V / 3V DC maitinimo šaltinis gali dirbti

1: Atkreipkite dėmesį į saugos lazerio baterija ir neleisti kitiems demontavimas elektros energijos ląstelių sukelti trumpojo jungimo degimo arba baterijos sprogimo.

2: lazerio spinduliuotės principu ir specifika gamybos procesą, nustatyti, kad lazeris turi savybių, kurios įprastą šviesos neturi: trys geros (geras monochromaticity, geras suderinamumas, geras directionality) ir vienas didelis (didelio ryškumo).

3: Daugiausia naudojamas lazeris, žaislų, įvairių gulsčiukai, žemės lygio priemonės ir kt. Priėmimo elektroninį žymiklį: Kai mokytojas skaito paskaitą, lazerių projekcijos taškas bus naudojamas parengti mokinius stebėti ir galvoti.

Elektroninių lygis: Leiskite varikliui vairuoti plikos galvos pasukti arba pasisukti, ir projektų jį į tiesią liniją ant sienos horizontaliai nuoroda kai dekoravimo ar rašyti Naujų Metų nuotraukas.

Mini LCD iškyša: Pašalinti kondensatorius objektyvą ir tegul lazerio šviesa pro valdomas skystųjų KRISTALŲ ekranas parengti aiškią projekcija ant sienos.

Tolimojo lazerio stebėti: tegul lazerio valymo ant stiklo kambaryje yra eavesdropped, ir tada gauti lazerio spindulys atsispindi atgal stiklo, ir nustatyti vibracijos stiklo atkurti garso kambarį.

Tolimojo šviesos-kontroliuojama signalizacija vagystės atveju: Įdiegti lazeris, skleidžiantis vamzdelis ir photoresistor viename kampe žuvų tvenkinys ar arbūzas srityje turi būti apsaugoti, ir įdiegti veidrodis prie kitų trijų kampų, suformuoti apsaugos zona.

Tolimojo lazerio belaidžio ryšio: naudoti pora lazerių transceivers į veidą, viena kitos dvi toliau stogai, ir naudoti nuosekliojo ryšio protokolą vieno lusto mikrokompiuteris siųsti ir gauti failus, ir net tinklo.

Lazerio galvutė yra sudarytas iš trijų dalių: šviesos mirti, kondensatorius objektyvą, ir vario reguliuojamas rankovių. Kai šios trys dalys yra pristatomas vartotojui, trys dalys buvo surinktos, objektyvas židinio nuotolis, buvo pakoreguotas, ir jie buvo priklijuotas su stipriais klijais

Žymos: Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys, Įrankiai, Pigiai Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys

Modelio Numeris lazerio modulis
Raudonas Taškas / Linija / Cross Lazerio Modulis Vadovas
Reguliuojamas Šviesos 650nm 5mW
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai