Skaidraus Plastiko Violončelė Savarankiškai Sandarinimo OPP Celofano Polietileniniai Maišai Saldainiai Pakavimo Skaidri Pakuotė 100 Pack Plonas ir Ilgas Dėklas

w49554

€1.20

Nauja prekė

Storis : 0.06 mm Medžiaga : OPP Kiekis : 100 Gabalas

Pardavimo Taškas

-MAISTO KLASĖS SAUGI: 100% naujas Orientuoto Polipropileno (OPP), netoksiškas, bekvapis, ekologiškas, aišku, nei PP plastiko maišus ir gali apsaugoti savo maistą gerai.Tepalas atsparus ir FDA ir USDA reikalavimus.

-STORESNIS IR STIPRESNIS: 1.4 mils (vienoje pusėje) storis,Parduodamas pakuotėje 100.stipresnis maišeliai turi puikų garų blokavimo savybes, išlaikant maisto ir gydo šviežių, pratęsia jų galiojimo laiką.

-GRAŽUS IR profesionalią IŠVAIZDĄ - švarus ir uždaroma lipni sandarinimo juosta, kuri apsaugo turinį nuo dulkių, klaidas, drėgmės ir pelėsių. -LENGVA NAUDOTI - Kiekvienas OPP krepšyje išplėtė lipnios sandarinimo juostos, savarankiškai sandarinimo ir nereikia pasukti ryšius, gali antspaudu sandariai ir jūsų maistą šviežią ilgiau.

-PASITENKINIMAS GARANTUOTAS: Mes esame įsitikinę, jums bus meilė mūsų Celofano Maišelį nustatyti, galite būti tikri, pirkti tai, kaip mes jums siūlome 30-diena visiškai pinigų grąžinimo garantija! Išlaikyti laimingą, yra mūsų prioritetas.

Lipni

Opp krepšys yra lipni, ji yra lengvai neplyštų juosta off.

Daugelis dydžiai jūsų pasirinkimui

Yra įvairių dydžių už jūsų pasirinkimas, mes teikiame įvairių dydžių naudoti kasdien. Mes visada naudojame rūšių maišeliai mūsų gyvenime, mes tikimės, kad šie pasirinkimai gali sutaupyti jūsų laiką ir, kad jūs gyvenimas būtų lengvesnis

Gaminio dydis

Atidarymo yra apie 2-3 cm

Perdirbti Medžiagą

Man Reikia Jūsų Pagalbos

Gerbiamas kliente, ačiū už jūsų pasitikėjimą. Aš norėčiau padaryti viską, kad patenkinti jus. Ir jūsų parama gali padaryti, kad man geriau. Jei manote, patenkintas mano tarnauti, prašau, duokite man PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ! Ačiū!

Žymos: Laikymo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Krepšiai

Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Funkcija Lankstymo
Pritaikyti Taip
Storis 6, viela
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Prekės Pavadinimas ysmile
Formos Aikštė
Medžiaga Plastikiniai
Modelis Butas Tipas
Modelio Numeris OPP-R-100
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laikymo Krepšiai
Kiekis 100 pack

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai