10vnt/Set Triušio Narvą, Vienkartiniai Įdėklai Stambių Plastikinių Mat Filmai Katytė Šinšilos Žiurkes, Žiurkėnus Ežiukai Smulkių Gyvūnų C42

w49594

€3.42

-0.65

€4.07

-15 %

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Vienkartiniai filmas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko,tinka daugeliui triušių ir žiurkėnų narve, netoksiškas, naudingas sveikatai augintiniai.

Nepralaidi vandeniui konstrukcija užtikrina mūsų nedidelio gyvūnėlio narvas švarus. Geriau įpilkite šiek tiek vandens arba smėlio, dezodorantas ant plėvelės.Storio plėvelę, neleidžia išmatoms pet ištekėjimo iš. Efektyvus ir sanitarijos būdu.

Mes produktas ne tik pasiekiamas puikus valymo poveikį, bet taip pat apsaugo augintinį nuo braižymo kino ir sukelia nutekėjimas.

Dizainas, vienkartiniai kino pagalvėlę lengva naudoti ir lengva valyti narvą, tiesiog apvyniokite plėvele aplink ir jį išmeskite.

Tinka 95% triušių, žiurkėnų ir smulkių gyvūnų narve.pavyzdžiui, žiurkėnai, triušiai, šinšilos, ežiukai ir kiti smulkūs gyvūnai.

Plastikinis Kilimėlis Filmai tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Tempimo Ilgis: app.1.2 m/47.24 į

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 10 Vnt.

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Pakuotės Turinys:

10vnt/Set x Plastiko Kilimėlis Filmai

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PP
Modelio Numeris Plastikinis Kilimėlis Filmai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai