Lazeris 5MW Žymiklį Didelės Galios Žalia Mėlyna Red Dot " Laser Pen Galingas Lazerinis taikiklis 530Nm 405Nm Žalia Lazer 650Nm Rodykle

w49758

€1.28

-0.78

€2.06

-37 %

Nauja prekė

Produkto specifikacijos: φ14 x 155mm Išėjimo bangos ilgis: žalia šviesa, 532nm, raudonos šviesos 650nm, mėlyna violetinė šviesa 405nm Išėjimo galia: 5mw Intervalas: 500 metrų Vietoje skersmuo: mažiausias vietoje skersmuo ne didesnis kaip φ1.0mm; šviesos vietoje, ne 15m Gaminio medžiaga: aliuminio Baterijos: 2*AAA sausas baterijos produkto išvaizdos (pakuotėje nėra) Išvaizda, spalva: juoda Lazerio tipas: Matomas lazerio Diodas Specifikacija pareigos: fiksuotas fokusavimas, vietoje šviesos vietoje, nuolatinį, nepertraukiamą paslaugų life > 5000 valandų, Grandinės Kontrolė: APC Line Darbinė įtampa: DC=3V Pradedant įtampa: DC=2.3 V Darbinė srovė: I Darbo temperatūra: nuo +20 ° C ~ +30 ° C Sandėliavimo temperatūra: +10 ° C ~ +40 ° C Patarimas: Jei oras yra šaltas, prašome įdėti žalias lazeris į savo kišenę, šilumos gali padaryti lazerio pradėti normaliai. ir tada padėkite jį į bateriją. Tai yra todėl, kad temperatūra yra žema ir lazerio pradeda lėtai.

A gecko pavogęs mano žaislas!!!

Naudoti lazerio teisingai: 1. Lazeris yra žalingi žmogaus akims. Ar ne tiesiogiai, tai, kad žmogaus akis. Prašome laikyti atokiau nuo vaikų, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų. Venkite tiesioginio spindi į akis. 2. Prašome apšviesti lazerio ilgą laiką (ypač žalias lazeris). Tai geriausia, kad neviršytų 30 sekundžių vasarą. Jei manote, lazerio žibintuvėlį ar rašiklis yra karšta, prašome jį sustabdyti nedelsiant, kol jis visiškai atvės. 3. Naudojant žiemą, žalias lazeris gali būti pašildytas iki laiką pasiekti geriausių ryškumas. Ji gali būti dedama į kišenę ir tada įdėti į bateriją. Nuolat apšvietimo trukmė turi būti ne didesnis kaip 1 minutę. Siekiant išvengti lazerio nuo senėjimo ir per greitai, ar perkaitimo, jis bus sukelti žalą lazerio LD arba modulį. 4. Meno galerija, nes kai kurie paveikslai gali bijoti šviesos, ji yra netinkama naudoti lazerį. 5, zoologijos sode, siekiant išvengti baidyti gyvūnus, neturėtų naudoti lazerio. 6. Kai astronomijos entuziastai naudoti lazerio taškas į žvaigždę, jie turėtų atkreipti dėmesį į tai. Jie neturėtų naudotis star pen dažnai ir ilgą laiką, kad nebūtų trukdoma kitiems žmonėms žiūrėti žvaigždžių ir fotografija. 7. Viešose vietose, kur yra daug žmonių, siekiant išvengti atsitiktinio žalos kitiems, lazerio turėtų būti sustabdytas. 8. Kai kurios didelės galios lazeris yra akivaizdus terminio poveikio ir negali būti naudojamas nuolat, ilgą laiką, ypač kietojo kūno lazeriai, kurie yra jautrūs temperatūros. 9. Naudojant lazerio, būti atsargūs, kad teigiamą ir neigiamą akumuliatoriaus gnybtus yra teisingai pakrauti, ir atvirkščiai, gali įrašyti grandinės arba apšvietimą. Lazerio pen turėtų būti nuimti, kai jis nėra naudojamas ilgą laiką.

Žymos: Lazeriai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lazeriai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Lazeriai

Kūno Spalva Juoda
Funkcija Tolimojo / Portable / Ryškus / Stable
dydis 155mm x 14mm x 14mm
Maitinimo Šaltinis 2xAAA baterijos (neįtraukta)
Modelio Numeris ZHA0072
Diapazonas 500 metrų
Medžiaga Aliuminio lydinys
Tipas Lazerinis Taikiklis
Pastaba Venkite tiesioginio akių lazerio spindulį
Prekės Pavadinimas Zacro
Prašymas Medžioklės / Kempingas / Mokymas / Posėdis
Išėjimo Galia 1-5mW

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai