Naujas Animacijos Modelio Šviesos Vaikai Laikrodžiai Merginos Silikono Dirželis LED Vaikai žiūri Berniukai Reloj Infantil Laikrodžius

w50039

€2.39

-1.67

€4.06

-41 %

Nauja prekė

Animacinių filmų Modelio Šviesos Vaikai Laikrodžiai Mergaitėms LED Vaikams Žiūrėti Berniukai Silikono Dirželis Reloj Infantil Laikrodžius Dropshipping

Šviesos Watch naudojimo instrukcijos

Mygtukų veikimo: Palaikykite mygtuką ilgiau nei 3 sekundes, kol valandos keisti, tada praranda savo ranka ir paspauskite mygtuką vieną kartą, kol gausite savo teisę vietos valandos. Galite naudoti taip pat, dar kartą paspauskite mygtuką ir nereikia perkelti iki tol, kol gausite į minutę pakeisti ir tada nuostolį ,paspauskite mygtuką vieną kartą, kad gauti teisę minutę , Jūs galite padaryti tą patį būdą, kaip gauti tinkamą dieną ir mėnesį .

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3. Mes bus išsiųstas paketas su maža dovana, kaip greitai, kaip įmanoma ! Paprastai,15-60 dienų pasiekti į paskirties vietą, įvairių šalių atvyko skirtingu metu! 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. Jei jums nereikia gauti elementą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums. Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū! 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3. Didelis kad nuolaida: Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, ir mes paramos didmeninės prekybos.

Žymos: Vaikų Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs vaikiški Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Vaikų Laikrodžiai

Užsegimas Tipas Sagtis
Kilmės KN(Kilmės)
Byla Storis 6mm
Byloje Formos Aikštė
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Juostos Plotis 16mm
Ciferblato Skersmuo 32mm
Funkcija Pilnas Kalendorius
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Juostos Ilgis 21cm
Stilius Mada & Atsitiktinis
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Judėjimas KVARCAS
Modelio Numeris N7123

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai