SUKIA 50/200Pcs Naujausias Sliekų Suvilioti Dirbtinės Raudonos Širdys Minkštas Bionic Žvejybos Masalų Modeliavimas Sliekų Įtartinas Kvapas Suvilioti

w50437

€2.53

-1.69

€4.22

-40 %

Nauja prekė

SAUGI IR PAPRASTA PAKUOTĖ

Paketas apima: vienetų padirbtų plastikinis sliekas krepšys. pakankamai sumas, galite įdėti juos kur ta triukus savo draugais, kolegomis, šeima, vaikai, ir kaimynai

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO&PATVARUS, EKOLOGIŠKAS PLASTIKAS

Pagamintas iš minkšta ir lipni kirminų: pagamintas naudojant plastiko medžiagos, kuri yra daugkartiniai ir patvarūs; Kiekvieną naktį skaitytuvas yra maždaug. Tampus daugiau, ji mano, minkštas ir lipnus, panašus į tikrą širdys, ji gali būti visiškai kvailas bet kas, kas mato jį.

NAUDOJIMO BŪDAS

Jūs galite naudoti juos su Helovinas moliūgų dekoracijos, aplink duris, arba nuskaityti iš stalčiai arba vienetų įstaigų. Jis taip pat tinka su zombiais muitinės, raganos, bet ir creepy kostiumų jūs turite galvoje. Galiausiai, ji gali būti naudojama žvejybos jei esate pakankamai protingas, kad žinote, kaip tai padaryti.

RYŠKIŲ SPALVŲ VS TAMSIOS SPALVOS

Ryškios spalvos bionic sliekų yra lengviau laikyti ilgesnį laiką ir yra mažiau linkę į purvinas rankas nei tamsesnės spalvos bionic sliekų.

TIKROVIŠKA DIZAINAS

Šių minkšta lipni kirminų yra švelniai elgiamasi, su sliekais formos.Atrodo ryškus ir gyvas, ypač vandens, tai creepy crawler surinkimo kirminų atrodo tiesiog kaip reali kirminų.

DYDIS ĮŽANGA

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

1) Visi daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dieną už LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2)Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą, laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko. 3)Vežimas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais. 4)Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų prekės nėra atvyko po 45 dienų.

Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų. 2) Jei jūsų netenkina nieko apie mūsų produktas, tai būtų naudinga jums susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jums bet kokia paslauga, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas

Feature8 50/200Pcs
Feature2 Vandenyno Roko Fshing
Feature10 Įtartinas Kvapas Suvilioti
Feature9 Plastikinę Dėžutę, Vienas Rinkinys
Pozicija stream
Kilmės KN(Kilmės)
Feature5 Naujausias Masalas Sliekas
Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Tipas Dirbtinis Masalas
Feature3 Ocean Beach Žvejybos
Feature7 Krevečių kvapas
Kiekis Vieną Rinkinį
Prekės Pavadinimas Sukia
Feature6 Gumos Bionic Raudonos Širdys Minkštas Masalas
Feature4 Silikoninis Minkštas Masalas
Feature1 Dirbtinis Masalas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai