Paplūdimys Bangos Laiptų Durų Aukso Lapai Matisse Abstrakčios Linijos, Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatas Dekoro Nuotraukų Kambarį

w50588

€2.17

-1.71

€3.88

-44 %

Nauja prekė

Jei jūs norma 5 žvaigždučių + realshot, prašome susisiekti su mumis. Kitą kartą jūs perkate kitų produktų,jums canbuy bet viena iš 13 × 18 cm produktų tarp naujų produktų verta US $ 3 kaina JAV $ 0.01.

1. Visi užsakymai yra pristatomi per 24 val. (išskyrus švenčių dienomis); 2. Numatoma atvykimo data gali būti pratęstas dėl oro, muitinės ir kitų veiksnių. Jei jums reikia išplėsti apsaugos laikas apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis; 3. Rusija, JAV, Italija, Vokietija, Nyderlandai, Prancūzija, Ispanija, Izraelis, Portugalija, Lenkija, Libanas, Omanas, Kuveitas, Kartelio Pirkti 2 ar daugiau, galite pasirinkti iš www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket Greičiausią pristatymo būdą, nemokamai.

1. Taikymo sritis Paslaugos: Ne visose šalyse dėl www.reefaquarium.lt siūlo nemokamą grįžta. Šiuo metu palaikomos šalys yra jav, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija ir rusijos valstybės teritorija; 2. Jūs galite nuspręsti, ar pasilikti, ar grąžinti prekę per 15 dienų (dėl laiko pristatymo dienos), jeigu šie objektai nebuvo panaudota, nebuvo valomi ir išlaikė savo pradinę būklę-originalios pakuotės, etiketės ir kt .; 3. Paprastas ir greitas: Jūs galite lengvai grąžinti prekes vietoje. Prekės bus tvarkomi vietos sandėlio, o ne kilmės šalį grąžinti pardavėjui (pvz., Kinija). Kai mes patvirtiname, kad grįžo paketą, kurį gavo teisę grąžinti, mes grąžinsime jums 4. Grįžti mokestis: galite grįžti paketą paskirtos vietos grąžinimo adresas nemokamai. • Pastaba : Jūs galite tik mėgautis nemokami vietiniai grąžina vieną kartą.

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija

Rėmas No
Modelio Numeris A-2641-Z
Originalus No
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Drobė menas Drobė plakatas
Forma Vieną
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos lašas laivybos Taip
Dalykai Kraštovaizdžio
Technics Purškiamojo Dažymo
Namų Dekoras Plakatai ir Spausdina
Medžiaga Drobė
Formos Vertikalus Stačiakampis
Sienos Menas quadro
Tipas Apdailos Nuotraukas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Procesas HD Spausdinti
Paramos Bazės Drobė
Scenos Miegamojo Puošmena
Prekės Pavadinimas VERASUN
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai