1 Maišelis Fluorescencijos Drugelis Nagų Dailės Blizgančiais Sumaišykite Star Širdies Blizgučiai Dribsnių Neoninis Nagų Prekių Švyti Tamsoje Milteliai Lipdukai

w50821

€1.08

-0.56

€1.64

-34 %

Nauja prekė

1 Maišelis LOVCARRIE Fluorescencijos Drugelis Nagų Dailės Blizgančiais Sumaišykite Star Širdies Blizgučiai Dribsnių Neoninis Nagų Prekių Švyti Tamsoje Milteliai Lipdukai

Sepecification: Pavadinimas : Švyti tamsoje drugelis nagų dailės Stilius: 3D Nagų Dailė Papuošalai Kiekis: 1 Krepšys Spalva: Fluorescencija Spalvingas Mišinys Dizainas: Butterlfy/ Širdies Blizgančiais/Star/Puzzle/Mix Geometrija/Round Moteris, "PASIDARYK pats" Pakabukai Nagų Dailės Apdovanojimai. Naujas Atvykimo Šviečia Blizgučiai Blizgučiai. Pakuotės Turinys: 1 Maišelis Butterlfy ar širdies Nagų Blizgučiai Blizgančiais Savybės: 100% Naujas Prekės ženklas ir Aukštos Kokybės. Tinka naudoti ant nagų lakas, UV builder gelis, akrilas ir kt. Lengva kreiptis dėl natūralių arba dirbtinių nagų. Tiktų Naudoti Namuose ar Profesinės. Gražus, Mielas, Aukštos kokybės, Nešiojamų ir Pakenčiamas. Tai yra labai populiarūs, mes manome, jums bus meilė jį labai daug. Švyti tamsoje ir Fluorescencijos Nagų Blizgučiai. Kaip naudoti: 1. Parengti jūsų nagai su uv base coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempoje. 2. Taikyti uv spalvotas gelis(ne išgydyti). 3. Taikyti nagų blizgučiai ant jūsų nagų. 4. Išgydyti pagal uv/led lempoje. 5. Antspaudas jį su uv top coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempoje.

Pristatymas

1)1-4 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai

Privalumai Sveikas ir Ekologiškas
Sąlyga Nauja Atvykimas
Medžiaga Nagų Blizgučiai
Spalva Fluorescencijos Raudona,Mėlyna,Oranžinė,Geltona, Purpurinė
Nagų Dailė Nagų Dizaino Priedai
Kokybė Aukščiausios Kokybės Garantija
Dizainas Sumaišyti Blizgučiai Ploni Dribsniai Skiltelės slankmačiai Stick
Kiekis 1 Krepšys
Stilius Švyti tamsoje Nagų Dribsnių Papuošalai
Funkcijos 2 nagų dekoravimo, drugelis, manikiūro įrankis
Savybės Fluorescencija ,Švyti Tamsoje,Sumaišykite Formų,Spalvinga
Parama Didmeninė Lašas Laivas
Modelio Numeris Nagų Dailės Papuošalai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Elementų Tipas Fluorescencijos Drugelis Nagų Dailės Blizgančiais
Modeliai Drugelis,Žvaigždė,Mėnulis,Geometrija,Širdies,Dėlionės ir Round
NET WT Apie 3-5g
Prekės Pavadinimas LOVCARRIE
Prašymas Nagų Dailė,Nagų Salonas,Šalis,Namų dekoracijos,Amatų
Naudojimas Makiažas,Veido,Akių ir Nagų Dailės Papuošalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai