10VNT 40/60/80/120 Grit Šlifavimo Diskai Atvartu Šlifavimo Diskai 115mm Kampo Šlifavimo Diskai, Metalo, Plastiko, Medžio Šlifavimo Rotacinis Įrankis

w5087

€2.41

-3.62

€6.03

-60 %

Nauja prekė

10VNT 40/60/80/120 Grit Šlifavimo Diskai Atvartu Šlifavimo Diskai 115mm Kampo Šlifavimo Diskai, Metalo, Plastiko, Medžio Šlifavimo Rotacinis Įrankis

Funkcijos: 1. Atitinka Visus Jums Reikės: Ši priemoka atvartu diskų komplektą įeina gali būti naudojamas metalo ar medienos apdirbimo, betono šlifavimo ar apdaila, akmens šlifavimas arba apdailos, rūdžių šalinimas ir daugiau. Puikiai siūlo jums reikia už jūsų projektams.

2. Ilgaamžiškumas ir Vertę: iš kietos, cirkonio oksido medžiaga, kuri trunka ilgiau nei standartiniai aliuminio oksido šlifavimo medžiagos, pastatytas labiau patikimas ir ekonomiškas šlifavimo ratas.

3. T29 Atvartu Diskai su Stiklo Pagrindo Plokštė: T29 atvartu disko savybės kampu atvartais, kurie gali būti naudojami krašto-darbo arba kontūrinis programas. Šie diskai yra taip pat suprojektuotas didesnį paviršiaus plotą nei vienodo tipo atsargų šalinimas, ant horizontalių paviršių. Langai su stiklo sukuria stiprų ryšį su klijų ir nėra užteršti darbo paviršiaus. Langai su stiklo pagrindo plokštė gali veiksmingai sugeria vibraciją ir atnešti daugiau stabilus & efektyvi šlifavimo

4. Puikus Rezultatus: Kiekvienas 4.5" x 7/8 Colių pavėsinė dydis atvartu diskas yra suderinama su kampo šlifavimo operatable iki 13000 APS. / min. Mūsų atvartu diską nustatykite, kad jis idealiai tinka aukštos kokybės maišymo ir atsargų šalinimas, metalai, spalvotųjų metalų, medžiagų, stiklo, plastiko, medienos ir kitų nelygių paviršių.

5. Saugus ir efektyvus atvartas disko ateina atsparia stiklo pluošto pagrindo, reikia mažiau spaudimo pašalinti sunkiųjų daiktų, bei suteikia papildomą saugumo užtikrinimo. Sugeria vibraciją metu naudoti be dažymo.

6. Patvari medžiaga: Cirkonio oksido esminiai bruožai didelis kietumas vertės, mažų kristalų dydis ir geras atsparumas dėvėjimuisi, ir jis yra sukurtas atsižvelgiant pjaustymas, maišymas ir apdailos medieną ir minkštuosius metalus (pvz., aliuminio, žalvario ir bronzos ).

Specifikacija:

Medžiaga: Cirkonio

Skersmuo: apie 115mm/4.5 cm

Vidurinės skylės dydis: apie 22mm/0.87 colių

Tipas: 40/60/80/120

Kiekis: 10

Klasifikacija įvairių šiurkščiavilnių smėlio juostos:

40 /60 kruopos: Idealiai tinka didelėms apkrovoms, pjovimo ir maišyti, ir idealiai tinka pašalinimo, chamfering ir suvirinimo dėl netvarkingų ir plokščių paviršių.

80 kruopos: Idealiai tinka šviesos maišymo ir apdailos, taip pat kitų abrazyvinių operacijos (pavyzdžiui, rūdžių pašalinimas).

120 kruopos: Idealiai tinka maišymui, chamfering, pašalinimo ir apsaugos nuo rūdžių šalinimo, ypač tinka valyti ir apdailos darbai.

Taikytinos modeliai:

4-1/2 x 7/8 colio universalus dydis, tinkamas daugumai kampo šlifavimo, pavyzdžiui: DEWALT DCG414B,DWE402 forMakita 9557PBX1 Bosch 1375A, GWS8-45 PORTER-CABLE PC60TAG, PCE810 juoda&decker

Naudojimo patarimai:

Šlifavimo ratas apversti diskai gali būti naudojami metalo ar medžio gaminių, betono šlifavimo arba paviršiaus apdorojimas, akmens plokščių arba paviršiaus valymo, apsaugos nuo rūdžių šalinimo ir kt. Gera suvirinimo siūlės, deburr, latakų, rūdžių, darbas ir pan. Jis yra patvarus, langai su stiklo pagrindo sumažinti spaudimą, pašalinti sunkiųjų atsargų, ir papildomiems saugumo užtikrinimo.

Pakavimo Sąrašas:

10*Atvartas Diskai

Jei norite, kad dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis. Mes pasiūlysime geresnę kainą jums!

1. Mes laivas paketą, per 3 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas forthese mokesčius.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

6.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų possessionmore nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. Yra NOEXCEPTIONS! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę andpackaging su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: Abrazyvinės medžiagos, Įrankiai, Pigūs Abrazyvų, Aukštos Kokybės Įrankiai, Abrazyvinės medžiagos

Medžiaga 40/60/80/120 Grit Šlifavimo Diskai Atvartu Šlifavimo Diskai
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Medienos Šlifavimo Rotacinis Įrankis
Abrazyvinių Grūdelių Dydžiai Kita
Modelio Numeris Abrazyvai Šlifavimas
dydis 4-1/2 x 7/8 inch
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai