Mityba Pet Žiurkėnas Žolės Kamuolys Triušis Kramtyti Žolės Kamuolys Šinšilų Bite Šlifuoti Dantys Kiaulytes Molinis Žaislas, Skirtas Mažų Naminių Reikmenys

w51017

€1.52

-0.62

€2.14

-28 %

Nauja prekė

Mityba Pet Žiurkėnas Žolės Kamuolys Triušis Kramtyti Kramtyti Žolės Kamuolys Šinšilų Bite Šlifuoti Dantys kiaulytes Molinis Žaislas Prekės Pavadinimas : Natūralios Mitybos Pet Žolės Kamuolys Tinka: Mažų Gyvūnėlių, Kad Reikia Šlifuoti Savo Dantis, Šinšilų, Triušių, Žiurkėnų, jūrų kiaulyčių ir Kt Skonis: Rožių, Medetkų, Morkų, Mėtų, Liucerna, Motiejukai Medžiaga: Timothy mėlynžiedžių liucernų Milteliai, Miežių Žolės Milteliai (Žali), Vaisių Purvo, Avižiniai dribsniai, Milteliai, Sojos Milteliai Ir Kiti Grūdų Milteliai Dydis: 3cm-8cm Pakuotėje:1Pcs Nr.:PCFP192A7930J25K0A6XA1A7L10

* Graužikai reikia kramtyti ir sumalkite. Maistinės žolės kamuolys yra mėgstamiausias maistas ir žaislas mažiems gyvūnėliams. Jis gali sugerti mitybos šlifuojant dantis. * Šis kamuolys yra pagamintas iš mėlynžiedžių liucernų ir Timothy milteliai, o ne kitų piktžolių. Supjaustyti nepridedant kvietinių miltų ir kitų dalykų, kurie yra ne paprasta augintiniai virškinti. Jis yra pagamintas sumaišius su purvo ir kitų medžiagų. Džiovinimo spinta ilgą laiką. Ji turi tam tikrų kietumo. Paviršius yra lygus. Gero skonio priimtinumas

*Rose žiedlapis žolės: kamuolys yra daug vitamino C, kuris padeda virškinimui.

*Calendula lemputės: turtingas vitamino A, gražių plaukų.

*Morkų žolės kamuolys: daug vitamino B, skatinti virškinimo trakto judrumą.

*Liucerna: pagerina augintinio imunitetą.

*Avižiniai dribsniai kamuolys: daug ląstelienos ir šilumos.

*Pipirmėčių kamuolys: gyvūnai augintiniai, kurių kūdikiai negali juo naudotis, bet jis taip pat augintinio mėgstamą skonį.

*Motiejukų pyragas: jis gali palaikyti virškinimo žarnų peristaltiką smulkių gyvūnų ir padės pašalinti plaukų, išvengti pernelyg didelio nutukimo smulkių gyvūnų ir išlaikyti ligų, šlapimo sistema. Valgyti daugiau gali sumažinti gamybos gaivieji išmatose ir pilvo pūtimas organizme.

*Visaėdžiai kamuolys, kurių sudėtyje yra kukurūzų, melionų sėklų, sorgų, sojos ir kitų naminių gyvūnų, pavyzdžiui, maisto, virškinimą ir dantų šlifavimo.

Nes šiaudai kamuolys yra pagamintas rankomis, paviršius bus kreko, kai kepimo, kurie yra normalu ir neturi įtakos mitybai šiaudų kamuolys pati.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

• Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas.

• Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka, spalvos gali būti skirtumas;

• Dėl ilgų laivybos prekė gali būti pamesta ar pažeista tranzitu, jei tai įvyko, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų, ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, žaislai

Medžiaga Timothy Mėlynžiedžių Liucernų Milteliai, Miežių Žolės Milteliai (Žali), Vaisių Purvo, Oatmea
Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas Natūralios Mitybos Pet Žolės Kamuolys
Pakuotė 1Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 3cm-8cm
Skonis Rožių, Medetkų, Morkų, Mėtų, Liucerna, Motiejukai
Modelio Numeris PCHAMSTERGRASSBALL002
Tinka Smulkių Naminių Gyvūnų, Kad Reikia Šlifuoti Savo Dantis, Šinšilų, Triušių, Žiurkėnų,

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai