Bittb 1PCS Butas Kampu Antakių akių kontūro Teptuku Profesinės Formuojant Tapybos Akių kontūro Antakių Šešėliai Makiažo Šepetėliai Grožio Priemonės

w52262

€1.20

Nauja prekė

Didžiosios taikyti milteliai, skystas akių kontūro arba antakių produktus. Šis nedidelis specialus šepetys createds tikslios spalvos pritaikymo Daugiafunkcinis akių makiažas

Createds plonas ir tiesus linijinės kiekvieną kartą

Teptuku pamušalas arba formuojant akių kontūro arba antakių ir tvirtai platinti spalva

Klientų aptarnavimas

Online: nuo pirmadienio iki penktadienio Pekino laikas: 9:00-18:00

Apie Laivybos

1) nemokamas pristatymas, Jei jūsų užsakymo suma pagal $9, bus pristatyti pagal Ekonominės oro paštu. Paprastai tai užtruks 20-60 dienų atvykti.

Jeigu užsakymo suma virš $9, bus pristatymas www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas/Singapore Post ir pan. Paprastai tai užtruks 12-45 dienų atvykti.

2) Kodėl mano sklypas buvo delsiama?

Kartais pristatymas gali vėluoti dėl oro, atostogų, ir vietos muitų politika. Tikimės, kad jūs galite suprasti. Jei jūsų negavote prekės per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums spręsti.

Pranešimas

1. Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvas, kitaip galite negauti sklypo, nes po politiką savo šalyje.

2. Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Didmeninė ir drop laivyba yra abu sveiki atvykę!

Už dropshipping, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti SĄSKAITA ir saugoti informaciją.

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, profesionalus teptukas, Grožio Priemonės, Akių Kontūro Teptuku

Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Bittb
Elemento Tipas Makiažo Šepetėliai, Kosmetikos Teptukų,
Naudojamas su Milteliai
Kiekis 1 gabalas
Kostiumas Antakių Teptukas, Akių Kontūro Teptuku, Eyeshadow Brush
dydis Brushes
Šepečių Medžiagos Plastikiniai
Modelio Numeris BATB107
Naudoti Antakių, Akių Kontūro, Eyeshadow
Spalva Juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai