Nauja
Toksiškų Dujų Signalizacija Suskystintos Dujos Gamtinės Degiosios Nuotėkio Dujų Nuotėkio Aptikimo Signalizacijos Modulis Jutiklis Elektroninis Gamybai

Toksiškų Dujų Signalizacija Suskystintos Dujos Gamtinės Degiosios Nuotėkio Dujų Nuotėkio Aptikimo Signalizacijos Modulis Jutiklis Elektroninis Gamybai "PASIDARYK pats" Rinkinys

w52499

€1.15

Nauja prekė

Toksinių dujų aptikimo signalizavimo signalizacijos yra dujų nuotėkio aptikimo signalizacijos įranga.

Kai pramonės, aplinkos degių arba toksiškų dujų nuotėkio, kai dujų signalizacija, nustatyti dujų koncentraciją, sprogimo ar apsinuodijimo signalą nustatyti kritinį tašką, signalas bus siunčiamas pavojaus signalas priminti, kad darbo imtis saugos priemonių ir ratai išmetimo , išjungti, purškimo sistemos, kad būtų išvengta sprogimo, gaisro, apsinuodijimo avarijos, siekiant užtikrinti saugią gamybą.

Kai tvarkymo signalo:

1, prašome iš karto atidaryti langus ir duris, uždarykite dujų šaltinis, ne atidaryti arba uždaryti bet elektros jungiklį.

2, nedelsiant pranešti dujų valdymo departamento specialistų, patikrinti ir spręsti.

3, po susijusios su profesionalūs darbuotojai turėtų elgtis su signalizacija, padaryti ventiliaciją.

Su visuomenės pažangą, plėtoti mokslą ir technologijas, pavojaus atveju, gaisro, dujų nuotėkio, įvairių detektoriai iš karto pradėjo skaitmeninis kodavimas avarinis signalas, signalas priimančiosios nedelsiant išduodamas žadintuvo garsą, ir rodo, kuri zona buvo policijos duomenimis, atitinkamai, Ką žvalgybos situaciją. Į programos kūrimą, mes naudojame "analoginis maitinimo technologija" ir "skaitmeninį elektroninės technologijos" du kursai žinių užbaigti programos kūrimo.

1.1 Apžvalga toksinių dujų aptikimo signalizacijos

(H2), anglies monoksido (C0), metanas (CH4), etanas (C2H6), propanas (C3H8), butanas (C4H10), ir t.t. Toksinių dujų aptikimo signalizacijos daugiausia naudojamas aptikti nuodingų dujų į orą. , Etileno (C2H4), propileno (C3H6), butenas (C4H8), acetileno (C2H2), propyne (C3H4), butyne (C4H6), vandenilio sulfido (H2S), fosfanas ir patinka, Kai yra degių dujų ore pagal bandymo, detektoriaus bus suvokti signalą ir perduoda signalą priemonė, kai toksiškų dujų koncentracija viršija saugos rodiklius, pavojaus signalas, išduotas šviesos signalas, budintis pareigūnas imtis saugumo priemonių, siekiant išvengti nereikalingų įvyko avarija.

1.2 toksinių dujų aptikimo signalizacijos funkcija reikalavimai

Šį kartą mes toksinių dujų aptikimo signalizacija su signalo funkciją, toksinių dujų aplinkoje, kai toksiškų dujų koncentracija viršija saugos rodiklius, pavojaus signalas, išleistas garso, šviesos. Taip sumažinant atsiradimo saugos incidentų.

II skirsnis Dizaino toksinių dujų aptikimo signalizacijos aparatūros

Tik PCB Lenta : Tik PCB plokštės

Visą Komplektai : Visi Rinkiniai, bet reikia pastatyti jį sau

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, rinkinys "pasidaryk pats", komplektas komplektai, rinkinys "pasidaryk pats" elektroninių

Modelio Numeris Dujų Aptikimo Signalizacijos
Prekės Pavadinimas Alyvuogių Lapų
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai