Odos Žymeklį Valiklis Medicinos Prieš Apgamai 12 Valandų Greitai Šalinimo Lytinių Organų Karpų Spuogai Vietoje Gydymo Priemonė Pėdų Kukurūzų Odos Priežiūros Skystis

w52801

€3.18

Nauja prekė

Odos Žymeklį Valiklis Medicinos Lytinių organų Karpų Gydymo priemonė Pėdų Kukurūzų Prieš Apgamai & Genitalijų Karpos greitai Šalinimo Bacteriostatic Skystis.

Naudojimas: kruopščiai perskaitykite instrukcijas prieš naudojant šį produktą. 1. Nuplaukite paveiktą vietą su šiltu vandeniu pirmą ir nusausinkite; 2. Taikyti šį produktą su medvilnės tamponu į karpų srityje. Didelis karpų srityje gali būti taikomas kelis kartus. Nereikia taikyti ją supančią odą ir gleivinę; 3. Du kartus per dieną, vieną kartą ryte ir vakare, reikia klijuoti į jį, naudoti nustoti naudoti, kai karkasas yra balta ir paveiktą odą sumažėjo. Kas yra gumbas? Karpos, odos išaugos, kurias sukelia virusas, ant odos paviršiaus. Jie gali būti negražus ir kartais skausminga, kai ant kojų. Nors karpos gali atsirasti bet kur ant kūno, jie dažniausiai ant rankų (bendra karpos) arba kojų (padų karpos). Pastaba: 1, tik išoriniam naudojimui; 2, negalima gerti alkoholio per jį naudoti. 3, ne tepinėlis ant sveikos odos, netinka veido; 4,Po karpų formuojamas į sklypą,negali būti nuplėštas, taip, kad nesukeltų infekcijos ir palieka randus. 5, Atsargiai naudoti, jei jūs esate odos alergijos, nėščioms moterims draudžiama; 6, Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Kryptys: Nuplaukite paveiktą vietą ir išdžiūti.Taikyti Karpų Šalinimo Skysčių, kad pakankamai padengti kiekvieną Karpų/kukurūzai/kaliaus su Rašikliu.Uždenkite minkštą tvarstį. Ši procedūra kartojama vieną kartą arba du kartus per parą, kaip reikia (vieneto karpų kukurūzai/kaliaus pašalinamas). Gali sugerti jūsų koja į šiltą vandenį, kad padėtų pašalinti. Išvengti gauti karpų pašalinti skysčio ant įprastos supančią odą. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, PayPal, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per securepayment procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 1.Dropshipping ir sujungti laivybos yra ir rengiama mūsų parduotuvėje.

2.Jūs galite maišyti visus objektus, dydžius ir t.t. daugiau kiekį, daugiau, nuolaida.

3.Didmeninė ir tinkinti yra sveikintina ! Mes galime gabenti prekes į savo klientų directy.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Jei jūs patenkinti mūsų produts, pls mums postive atsiliepimų. Ačiū!

Pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį. mes padarysime viską už yourSatisfaction. Dar kartą ačiū už jūsų paramą ir pagalbą visą laiką.

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai

Tipas Blackhead Valiklis
Prekės Pavadinimas LISM
dydis 5ml
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai