Taktinis Krepšys MOLLE Aksesuaras EDC Naudingumas Įrankių Dėklas Lauko Kišenėje Krepšiai Karinės Juosmens Fanny Kempingas Kariuomenės Maišai

w53230

€1.35

-0.46

€1.81

-25 %

Nauja prekė

Apie šią prekę:

Tai aukštos kokybės drobė Dėvėti, atsparus, lengvas, Kompaktiškas EDC tacitical Maišelis idealiai tinka mažų Kiekvieną Dieną Atlikti kit, ir tai yra geriausia būtų siūlo iki big time saugojimo variantas visiems jūsų priedai. Pistoletas mag ' s, šoviniai, žiūronai, fotoaparatai, EDC ar išgyvenimo įrankius; tai yra savo namuose. Pridėti šią į savo MOLLE suderinama taktiniai pavara papildomų saugojimo ir pritaikymas. Taip pat puikiai tinka pakabinti ant savo diržo.

ATSPARUS VANDENIUI : įrankių dėklas yra stipri vandens korektūros turtą, siekiant užtikrinti jos ilgalaikį naudoti drėgnoje aplinkoje, arba, kad produktas neturi ėduonis po užtvindymo.Gali būti plaunami vandeniu.

MULTI TIKSLAS : taktinis juosmens pak yra daugiau-in-one dėklas. Mažas krepšys yra su didelės talpos. Tai labai lengva įdėti prekių ir imti. Puikiai tinka saugoti mobilųjį telefoną, keychain, GPS prietaisas, skaitmeniniai fotoaparatai, medicinos reikmenys, smulkūs įrankiai, ir visa kita, ko reikia, lengvai pasiekiama ir Sustiprino MOLLE tvirtinimo taškus.

DĖVĖTI, ATSPARUS : taktinis dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės 600D Nailono, ir anti-nuskustas ir dėvėti, atsparus, nėra lengva išnyks. Visi susiuvimo ir austiniai diržai yra pagaminti iš nailono medžiagos, geriausias kokybe, Tai tikrai patvarus.

LENGVA NAUDOTI : paviršiaus Naudingumas Mini Dėklas yra nėra lengva laikytis dulkių, dėmių, lengvai rūpintis.

Su MOLLE diržas platforma, ant nugaros skydelio yra padidinti dirželiai su metaliniu spausteliai uždarymo/molle sagtis. Vidaus kišenės galima gauti papildomos organizacija.Tai iš tiesų puikus produktas su pigiai ir Tinka lauko sporto, žygiai,alpinizmas,medžioklė,kempingas, alpinizmas.

Pastaba:

Apie spalvų skirtumas, technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Medžiaga: nailonas + Drobės + molle

Uždarymas: užtrauktukas

Dydis: 18 x 13 x 3cm/7.09 x 5.12 x 1.18 į

Struktūra: pagrindinis bagnterlayer krepšys

Pareigos: saugoti mažus objektus

Pamušalas: medvilnė, poliesteris

Medžiaga: vandeniui atsparus audinys

Taikomas amžiaus grupėms: vaikams, suaugusiems, vyresnio amžiaus

Modelis: vientisos spalvos

Spalva: Ruda, žalia, juoda

Taikymo scenos: lauko, kostiumas, fotografija, žvejyba, paplūdimio, dviračių sportas, poilsis, kempingas, alpinizmas, lauko krepšiai

Žymos: Juosmens Paketai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Juosmens Paketai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Juosmens Paketai

Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Elemento Tipas Juosmens Paketai
Lytis Unisex
Elemento Ilgio 7.09
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė medžiaga Nailonas
Modelio Numeris multi-purpose Utility pouch colių
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiagos Sudėtis nailonas + Drobės + molle
Stilius Atsitiktinis
Formos Dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai