Adata Threader Vertus, Siuvimo Mašina Automatinis Siūlų Prietaisas, Skirtas Senyvo amžiaus Vadovas Adata "PASIDARYK pats" Namo Siuvimo Reikmenys vidinių sriegių Sriegimo Įrankiai

w53641

€0.17

-0.15

€0.32

-46 %

Nauja prekė

Adata Threader Vertus, Siuvimo Mašina Automatinis Siūlų Prietaisas, Skirtas Senyvo amžiaus Vadovas Adata "PASIDARYK pats" Namo Siuvimo Reikmenys vidinių sriegių Sriegimo Įrankiai

Aprašymas:

1. Tiesiog vieta siūlais iš kairės į dešinę per ritininės, siūlai, pastumkite threader žemyn adatą, kol pin verčia siūlą per adatos akis.

2. Jis geriausiai veikia su adatos dydis 80/12 ir didesnis . Yra mažytė skylutė į priešingą sriegio, tai yra turintis siuvimo mašina, adata, o jūs lengvai įdėkite ją į mašiną.

3. Dvigubas funkcijas: sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

4.Patvari medžiaga: šis rinkinys adatų vidinių sriegių sriegimo įrankiai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko ir metalo, kokybės ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką.

5. Platus naudojimas: jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo mašinos be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo mašinas, taip pat galite naudoti jį.

6.Bendras matmuo: siuvimo adata inserters yra maždaug. 7.5 cm/ 3 cm ilgio ir 1 cm/ 0.4 colio skersmens, bendras dydis, lengvas ir patogus naudojimas.

Techniniai duomenys:

Sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

Jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo hines be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo hines, taip pat galite naudoti jį.

Spalva: mėlyna

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

1xNeedle Threader

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras

Medžiaga Plastikiniai
Punktas Adata Threader
Sandėlyje Pakankamai
Parama didmeninė/dropshipping
Tipas Didmeninės No
type2 Rankinis Adata Threader
Naudoti Rankų Siuvimo
vežimas Greitas Pristatymas
Funkcija siuvimo įrankiai
Rinkinys Tipas No
type1 Siuvimo Rinkinys
Tipas Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai